Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi oktatóként milyen a...

Egyetemi oktatóként milyen a fizetés?

Figyelt kérdés
Most végeztem az SZTE-n, tervezek mesterképzésre menni. Láttam egy hirdetést, hogy arra a szakra keresnek oktatót, amin én is vagyok. Azt írja alapképzést végzett oktatót keresnek. Mester nem elvárás, de ha nincs meg, akkor tanítás közben kell megcsinálni. Kötetlen munkaidőről lenne szó, home officeban is lehet csinálni, szóval én osztom be az időm. Aki esetleg volt már egyetemi oktató vagy jelenleg is az, tudna véleményt mondani, hogy jól fizet e? Egyéb tapasztalatokat is elfogadok a munkáról. Egyébként gyógytornász oktatásról lenne szó.
júl. 9. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt van egy letölthető táblázat, az tartalmazza az oktatói alapbéreket.

júl. 9. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
júl. 9. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
én úgy hallotttam, hogy 250.000 nettó
aug. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!