Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diszkalkuliáról ha van papírom...

Diszkalkuliáról ha van papírom az jelent plusz pontot egyetemre való felvételnél?

Figyelt kérdés
még 2 évig középiskolás vagyok szóval addig lehet változik de olyasmit hallottam h valami egyenlőségi dolog miatt plusz pontot jelent akinek ilyesmi jellegű problémái vannak igaz e ez

2024. júl. 3. 03:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
A pontok kérdése egyetemi hatáskörébe került, régen járt, de most már egyetemfüggő. Az adott egyetem pontozási tájékoztatóját kellene megnézned.
2024. júl. 3. 14:00
 12/24 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
11%

Kérdésem van:

Nem szeretnél megtanulni számolni ?

2024. júl. 3. 14:44
 13/24 anonim ***** válasza:
69%

Matekszakra is jár. A diszkalkulia számolási nehézség, a matematika pedig nem csak számolásból áll, reál szakon, orvosin is vannak többen diszkalkuliával, diszlexiával, ez nem értelmi sérülés.

Ahogy fentebb írták, ha van papírod, hogy SNI-s vagy, akkor fogyatékosságra jár plusz pont, azt nem nézik, hogy mire jekentkezel és miről van papírod. Nem számít.

2024. júl. 3. 14:57
 14/24 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
11%

Továbbra is fennmarad a kérdés.

Nem szeretnél megtanulni számolni?

2024. júl. 3. 16:19
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Jár érte pont ha SNI és szakszolgálat adta a papírt. Nekem anno 40 pont járt rá.
2024. júl. 5. 10:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#12 gondolom nem tudod mit jelent meg hogy milyen a diszkalkulia.
2024. júl. 5. 10:43
 17/24 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
0%

16-s Igazad van nem tudom mit neveznek diszkalkuliának.

Nem tanult meg számolni ?

2024. júl. 5. 17:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#17 nem azt jelenti hogy átlagos az vagy feletti intelligencia szint mellett nehezen tud számolni akár számokat is összekeverheti. Az ő információ feldolgozásuk másképpen működik.
2024. júl. 5. 17:38
 19/24 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
0%

Az emberi elme mindenkinél egyformán működik.

Ha nem tud számolni, hát nem tud, de miért kell erre ilyen értelmetlen kifejezéseket használni.

Én nem tudok hegedülni.

Ezt minek neveznétek?

2024. júl. 5. 17:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Diszkalkulia a rendellenesség becsületes neve.

19. Igen, már bebizonyítottad, hogy hülye vagy, nem kell tovább égetned magadat.

2024. júl. 5. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!