Orvosira készülők, hány pontotok lesz?
Kedves 20-as!
Engem is lepontoztak, a 480p miatt… miért is, mi van itt? Mennyi rosszindulat van itt..elkeserítő, mindenesetre nekem már nem kell izgulni, és ősszel megvalósul az álmom, kezdem az orvosit:)
Nagyon gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez!
#21 ez azért erős túlzás. Orvosi egyetemre bejutni a könnyebb része, elvégezni már jóval nehezebb feladat, de majd mindenki megtapasztalja ezt.
Nekem anno rengeteg jó képességű szaktársam készült ki mentálisan az egyetem alatt, nem egy egyszerű feladat elvégezni.
Bejutás nem egyenlő a biztosan orvos leszel ténnyel.
Az orvosin 1 vizsgára nagyobb a tananyag mennyisége mint az egész érettségi.
Kitartást és sikeres éveket kívánok minden gólyának!
#23-nak teljesen igaza van, ez csak a 0. lépés hogy valaki bekerül, ettől még semmilyen álom nem teljesül, és nem fogja biztosan elvégezni az illető.
Azért legyünk már egy kicsit reálisak.
Kedves #23 és #24!
Sehol nem írtam, hogy orvos leszek.
Azt írtam, hogy KEZDEM az orvosit, ez volt az álmom, bejutni..igen, ez a 0. lépés, alig 18 évesen. Tisztában vagyok azzal,hogy a bejutás nem egyenlő azzal,hogy orvos is leszek, de azon leszek és igen, biztos nem lesz egyszerű.
#25 nem neked címeztem. Természetesen ünnepeld meg a bejutást, ezért is keményen meg kell dolgozni.
Csak kérlek tudj ember maradni, mert annyi egoista ember jár az orvosira, hogy hihetetlen. Kevesebb normális szaktársam volt sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!