Orvosira készülők, hány pontotok lesz?
468, SOTE az első
Intézményi 100 (50 a szóbeli+ angol C1 és OKTV biosz 4. hely)
Eü tagozaton tanultam, úgyhogy ennyi előnyöm azért volt :D
Csak 478....
Mindjárt elsírom magam annyira sajnállak
Jó sok troll van itt
443 , eddig SOTEban reménykedtem, mostmár nem tudom elég lesz-e
Ebből 85 pont lett az intézményi
1.helyen: SOTE ÁOK 480 ponttal.
Ebből intézményi: 50+45 =>95p
Mindenkinek gratulálok, ezekkel a magas pontszámokkal! Én elhiszem, hogy vannak ilyenek, nekem is van ismerősöm 485 felett.
Nekem sajnos idén ez nem jött össze, 410 pont körül leszek. Sőt van ahol 400. Egyik emelt szóbelin elég szerencsétlenül kaptam ki elég szadista vizsgáztatókat, persze ez nem mentség. 80%-os emeltem esett le 62-re.
Én nem jelöltem Semmelweist, csak vidéki egyetemeket, ott mindegyiket.
Intézményi pontom: van ahol 90, van ahol 100. Felvételi vizsgám 50 pont lett, 40-et összegyűjtöttem nyelvvizsgákkal, a 100-hoz a plusz 10-et pedig egy online kurzussal.
Az én eredményem nem versenyképes (majd jövőre megpróbálom szerintem újra), de ez is valós, van ilyen is.
Mindenkinek sok sikert kívánok, aki ezt olvassa! Annak is akinek ilyen szép magas a pontja és bekerül: hajrá az egyetemhez! És annak is akinek történt valami idén és nem úgy alakult, ahogy tervezte! Kitartást! Szurkolok, hogy következőleg összejöjjön vagy ha másfelé mentek, legyen sikeres az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!