Tényleg büfészakot végeztem?
Én is büfészakos szociológius vagyok, nettó 300-at keresek, de egyébként szeretem a munkám és hétfő-péntek kivételével nem szakadok meg, akkor eszem és pisilek, amikor akarok.
Lehettem volna Donáth Anna is milliós fizetéssel, de hát valakinek bejön, valakinek meg nem.
Nagy divat, hogy jól lebüfézd a másikat, hallottam már sebészt is szidni a hülye belest, hogy az nem is csinál semmit.
Egy műkörmös nem tanul annyit, mint bármelyik büfédiplomás, őt mégsem cseszteti senki, sőt, nála beszélik ki, hogy az Icu csak holmi film szakon tanul, höhö mi az.
Talán van egy hajszálnyi különbség aközött hogy egy szakmában használnak mintákat is vagy éppen csak abból áll a napi 8 óra nagy része.
Az orvosos példa meg nettó baromság, de talán ezt a 9-es hozzászóló is tudja. :D Az adminisztráció nagy részét az orvosírnokok végzik vagy háziorvosoknál az asszisztens, mindkettőnél érettségit kérnek, mert kb. szellemi betanított munkák ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!