Mit érez az a troll, amelyik minden kérdés alatt büfészakozik?
Van itt közoktatás kategóriában egy 2,5 pipás troll, a fogalmazásából ítélve régen Befektetőcsávó nicken volt fent, mert a stilus nagyon hasonló, és BCS. eltűnt azóta. Minden kérdés alá benyögi, hogy ez ilyen meg olyan büfészak, meg hogy ő géniusz stb, szerintem várja is egész nap, hogy mikor trollkodhat már valamelyik kérdés alatt, de csak leírja a választ és utána már nem reagál semmire a kérdés alatt. Ez is az ő stílusa, szóval szerintem ugyanaz az ember. Az ilyen mit érez? Valaki egész nap azt lesi mikor trollkodhat valamelyik kérdés alatt?
Közületek is sokan megfigyelték, akik napi szinten nézik a közoktatás kategóriát gondolom. Sajnos az ilyen trollok miatt az értelmes válaszok elveszlenek, mert sokszor sok válaszoló kénytelen erre reagálni, akik először találkoznak a válaszaival.
Én jelentettem az adminnak pár hete.
Azóta eltűnt. Legalábbis én nem láttam trollkodni.
Ez kevésbé oktatásügyi, semmint pszichológiai kérdés attól függetlenül, hogy ebben a témában van jelen. Nem vagyok pszichológus, így a pontos lélektani folyamatok ismertetésének terhét nem vállalnám magamra, de tippre figyelmet szeretne elérni ezzel.
A büfészakozókkal alapvetően nem kell foglalkozni. Ha viccel vele, akkor azért nem, mert nem gondolja komolyan, aki pedig komolyan gondolja, azzal azért nem, mert valószínűleg jóval korlátoltabb annál, hogy értelmesen el lehessen beszélgetni vele.
'Hagyjátok szegényt, nincs ki a 4 kereke!'
(És pacsi mindenkinek, aki tudja, melyik filmből idéztem. 😉)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!