Ki vagyok idegileg, ugy erzem mar nem birom. mit tegyek?
allandoan gyonorgorcsom van, mindig mindentol.
nyakamon az iskola,most kezdtem a jogsit , teljesen ki vagyok idegileg.
Nyilvan ezek alap dolgok amik tobb szaz embernek sikerultek blablabla,de en ezeket tulstresszelem.
allandoan a jovon kattogok,elkepzelem a dolgokat a legrosszabb modon, mi a lehetseges legrosszabb opcio..
nem tudok ellene mit tenni hiaba akarok.
Panikrohamaim is vannak kb 1 honapja..
mit tehetnek?
Szia! Még mielőtt a trollok megjelennek szeretném elmondani, hogy tök oké így érezni, attól még hogy "lesz rosszabb" és "mindenki más is túlélte", attól még neked jelenleg ez az egyik legnagyobb kihívásokkal járó életszakaszod, természetes, hogy leherhelve érzed magad.
Iskolapszichológusra vagy valamiféle helyettesítésre van lehetőség?
Nem tudom, milyen idős vagy pontosan, de érdemes már most kiszűrni melyik tantárgyak fognak kelleni, és melyikeket lehet elengedni. Fókuszálj arra, amire szükszéged van :) Ha vannak olyan délutáni programjaid, amik elengedhetőek, azon is érdekes elgondolkodni.
Pánikrohamra nekem az 5-4-3-2-1 módszer illetve a hideg (!) zuhany szokott beválni, mindkettő rákényszerít, hogy a környezetedre fókuszálj a gondolatait helyett
Remélem legalább egy kicsit tudtam segíteni, ügyes vagy, szorítok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!