Rettegek az érettségitől mostmár egyre jobban. Mi
történik ha nem sikerül?! Kérlek titeket, hogy
nyugtassatok meg, mert kivagyok keszulve idegileg, lelkileg.
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, majd elmész prostituáltnak legfeljebb. Ahhoz nem kell érettségi.
2015. márc. 25. 14:23
2/9 A kérdező kommentje:
Hu,milyen vicces vagy...ezt a poent meg soha nem sutotte el senki tenyleg,jobb dolgod nincs is?
Ne izgulj! :) A legtöbb érettségiző utána felteszi magának a kérdést: ezért idegeskedtem ennyit?!
2015. márc. 25. 14:34
Figyelj, nincs miért izgulni. Most már tényleg kicsit késő bepótolni mindent, de van még időd készülni. Olvasd át a történelem és magyar könyveidet, füzeteidet. Minden nap oldj meg egy korábbi érettségi feladatsort matematikából, legalább az első részét. Nem tart sokáig. Írd le egy füzetbe a feladatokat, amiket nem értesz és kérj meg valakit, aki ért hozzá, hogy magyarázza el.
Így legalább azzal a tudattal mész érettségizni, hogy megtettél mindent, amit ez alatt a kevés idő alatt tudtál. Aztán ha mégis megbuksz, majd végigtanulod a nyarat és ősszel megint megpróbálod.
Fel a fejjel, nem kell ennyire félni tőle. Menni fog. :)
2015. márc. 25. 14:41
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ!:) remélem én is ìgy érzek majd,végülis azért olyan hulye soha nem voltam,csak a lustaság miatt voltak/vannak ilyen jegyeim sajnos..
Az érettségin a kettes szint egy vicc, ha azt nem tudod elérni akkor tényleg érdemes elgondolkodni az első által említett szakmán :D
Én év közben sem tanultam, meg érettségire is csak kb. 2-3 délutánt, a legrosszabb tárgyam is majdnem négyes lett.
2015. márc. 25. 15:05
Én egy ponttal csúsztam le az 5-ösről magyarból, többiből meglett. Töriből úgy éreztem semmit se tudok, de rettentő sokat segít az atlasz, a források. Matekból középszinten ott a függvénytábla. Még van időd rá és én is sajnálom, hogy annyit stresszeltem rajta annak idején.Tényleg ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki megbukjon a tárgyból. Vannak olyan osztálytársaim, akik kettesekkel evickélték át a gimit, az érettségiük meg erős négyes lett, pedig nem hiszem, hogy arra hirtelen tanultak volna. Szóval ne izgulj, de azért készülj még rá, van időd.
2015. márc. 26. 10:02
A matek tényleg csak a gyakorláson múlik, ha megnézegeted az előző feladatsorokat, akkor menni fog. Hasznos tanácsom: tanulmányozd alaposan az atlaszt és a függvénytáblázatot. Tényleg minden benne van, csak tudni kell, hogy hol keresd. A magyar fogalmazáshoz pedig ha a formai követelményeket betartod, akkor már megvan a 3-as...
2015. ápr. 9. 15:15
Kapcsolódó kérdések: