Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, össze omlottam...

Mit tegyek, össze omlottam idegileg amikor egyetemi nyílt napon voltam?

Figyelt kérdés

Informatikára szeretnék menni, de kb. Mint egy iveg ugy törtem össze. Lehetetlen teljesíteni az en fejemnek ami ott van, matekból megbuknék ha most nem lenne magan tanárom. Akkor egyetemen mi lenne? Mit tegyek? Megprobalom persze, mert igy nem tudom 100%van hogy esélytelen. Vannak tartalék terveim.

Csak idegileg annyira kikészített a sok ember is,meg ami ott var, hogy egész nap a sírással küzdök. Radádsul egyik percben azt hiszem tudom teljesíteni, a masikban mar pedig csak azt hogy kihullok.

2016. nov. 30. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Természetesen tudod teljesíteni. Az a sok ember is tudja. Te is. De lelkileg erősödnöd kell. Az önbizalomról nen is beszélve. Ha megteheted, beszélgess pár alkalommal egy pszichológussal. Sokat tud segíteni, hogy ne így éld meg ezt a váltást!
2016. nov. 30. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!