Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogos nem? Híradóba volt...

Jogos nem? Híradóba volt arról szó hogy a felsőoktatást szigorítanák, ha nem sikerült egy vizsga akkor eltanácsolják őket az Egyetemről.

Figyelt kérdés
Sokan felháborodottak a diákok közül, kérdem én minek??, Akkor minek jelentkeznek a feslőoktatásra ha ennek nem tudnak eleget tenni? Szerintem épp ideje ha szigorítanak, úgyis sok h*lye bekerül már az Egyetemre. Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 25. 18:51
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Mindig készülni kell. Nem azzal van a baj, ha elsőre megbuksz, hanem azzal, ha már sokadszorra sem mész át, és utóbbiból a többség sportot űz. Ennek véget kell vetni, mert így feleslegesen megy el rakat pénz, aminek talán jobb helye is lenne. Talán az lenne a legcélravezetőbb, ha személyenkét ezeket a lébecoló diákokat vizsgáztatnák szigorúbban, és ha megbuknak, csapnák ki őket.

Ettől függetlenül egyetértek a szigorítással.

2010. okt. 26. 18:59
 42/45 anonim ***** válasza:
25%
Na igen,nem is azzal lenne a baj szerintem sem,hogy szigorítani akarnak,mert nyilván minden "hülye" ne kapjon diplomát,ne azért csinálj,hogy legyen egy diplomája csak úgy,mert az milyen trendi..Egyetértek azzal hogy szigorítani kellene a felsőoktatási felvételit,a bologna úgy ahogy van egy kalap szart sem ér,az oktatás színvonala a béka s*gge alatt van..De!! Ez mind szép és jó,csak hogy én például olyan szakra járok,ahol a vizsgák sikerességéhez nem túlzok hogyha azt mondom,hogy olyan 20-30% tudásra van szükség..a maradék 70-80% azon múlik,hogy a tanárnak épp milyen ma a kedve,esik-e az eső vagy sem,hajlandó vagyok-e kidobni a melleimet A és B tétel között,mert erre azért meg szokták adni a kettest,ha valaki elmegy a szó szerinti szopásig azért már hármas jár..és ez nem titok mindenki tudja,csak senki nem beszél róla..(ja az más kérdés,hogy én ezt nem teszem meg),és nyilván én ezt vállaltam,nem várom el hogy sajnáljanak,mert jaj milyen nehéz a szakom,mert nyilván másoknak is az,de ezzel csak azt akarom mondani,hogy hiába a szigorítások,azok is megszívják majd akik esetleg tanulnak csak éppen a tanár elkaszálja őket mert aznap pont szar kedve van..és ha ez a rendszer bejön az én szakom 80%-a kifog halni,és hogy ki az a szerencsés 20?hát az akinek van pofája,szopni és nyalni..így lehet ideje váltanom:):)
2010. okt. 26. 22:28
 43/45 anonim ***** válasza:
Ezért íram már régebben is, hogy a tanároknak is a sarkára kéne lépni. Amúgy meg egyetértek a szigorítással - még mindig.
2010. okt. 26. 23:06
 44/45 anonim ***** válasza:
76%
Nem értek ezzel teljesen egyet,de annak meg valahogy véget kéne vetni hogy jónéhányan például a 3,5 fél éve sképzést 7. (!) éve cisnálják,szánt szándékkal,egyszerüen nem akarnak dolgozni menni,tetzsik nekik az egyetemi élet.. Persze nem minden iskolában és nem minden szakon,de attól még bőven vannak ilyenek..
2010. nov. 1. 12:11
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

12:11

És? Ők fizetnek is érte fél évente 150-200 ezret.

2010. nov. 1. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!