Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogos nem? Híradóba volt...

Jogos nem? Híradóba volt arról szó hogy a felsőoktatást szigorítanák, ha nem sikerült egy vizsga akkor eltanácsolják őket az Egyetemről.

Figyelt kérdés
Sokan felháborodottak a diákok közül, kérdem én minek??, Akkor minek jelentkeznek a feslőoktatásra ha ennek nem tudnak eleget tenni? Szerintem épp ideje ha szigorítanak, úgyis sok h*lye bekerül már az Egyetemre. Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 25. 18:51
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
46%

20:24-nek: te meg ne itt háborogjál, hogy lusta vagy tanulni.

Jellegzetes dolog, hogy az emberek nehezen fogadják el a változásokat, a szigorításokat. Azért tart ott az ország, ahol, mert itt mindenkinek csak joga van, kötelessége nincs, és mert mindenkinek mindent szabad, minden el van nézve.

2010. okt. 25. 20:43
 12/45 anonim ***** válasza:
74%

20:43

Az én sulimban ritka az, ha valaki megcsinálja mintaterv szerint. Lényegében fehér holló style. Az is csoda, ha van egy. Ha nem tartja itt valaki be a kötelességét, meghúzzák. Ennyi.

2010. okt. 25. 20:48
 13/45 anonim ***** válasza:
48%
Sőt, "kötelességét". Magyarul köteles vagy letenni a diplomát? Nem kötelességed diplomát szerezni, jogod van megbukni, és joguk van téged megbuktatni.
2010. okt. 25. 20:48
 14/45 anonim ***** válasza:
Nem. Köteles vagy bejárni az óráidra, és a legjobb tudásod szerint teljesíteni. Ha jól teljesítesz, aut. következő dolog, hogy diplomát szerzel.
2010. okt. 25. 21:01
 15/45 anonim ***** válasza:
48%

21:01

A diploma nem kötelesség, hanem lehetőség.

2010. okt. 25. 21:03
 16/45 anonim ***** válasza:
Aminek előzménye, persze, hogy az államvizsgád is jól sikerül, és megvan a nyelvvizsgád.
2010. okt. 25. 21:04
 17/45 anonim ***** válasza:

21:03!

Most írtam, hogy akkor megszerzed a diplomát, ha jól teljesítesz. Ennyi pénzért, amennyit ma beleölnek az oktatásba, elvárható dolog, hogy a diákok jól teljesítsenek.

2010. okt. 25. 21:05
 18/45 anonim ***** válasza:
34%

21:05

Az egyetem közszolgáltatás, mindenkinek jár a lehetőség. Mindenki ugyanúgy fizeti azt az adót, amiből mehet az ember államilag finanszírozottra. Még az is, akinek a gyereke szakmunkás lesz. Az állam mi vagyunk, mi ölünk bele pénzt. A szüleim öltek bele pénzt, így jogom van elbaszni az államilag támogatott féléveimet. Ennyi.

2010. okt. 25. 21:08
 19/45 anonim ***** válasza:
Nem. nincs. Ugyanis a te szüleid már az előtted tanulóknak is befizették a pénzt, meg most neked is (szóval, jó sokat), szóval, legalább a családod érdekében teljesíts jól, ha már magadért nem akarsz. Ennyivel tartozol nekik is.
2010. okt. 25. 21:10
 20/45 anonim ***** válasza:
38%

21:10

Azt a pénzt én ugyanúgy törleszteni fogom adó formájában, mint a szüleim.

2010. okt. 25. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!