Jogos nem? Híradóba volt arról szó hogy a felsőoktatást szigorítanák, ha nem sikerült egy vizsga akkor eltanácsolják őket az Egyetemről.
20:24-nek: te meg ne itt háborogjál, hogy lusta vagy tanulni.
Jellegzetes dolog, hogy az emberek nehezen fogadják el a változásokat, a szigorításokat. Azért tart ott az ország, ahol, mert itt mindenkinek csak joga van, kötelessége nincs, és mert mindenkinek mindent szabad, minden el van nézve.
20:43
Az én sulimban ritka az, ha valaki megcsinálja mintaterv szerint. Lényegében fehér holló style. Az is csoda, ha van egy. Ha nem tartja itt valaki be a kötelességét, meghúzzák. Ennyi.
21:01
A diploma nem kötelesség, hanem lehetőség.
21:03!
Most írtam, hogy akkor megszerzed a diplomát, ha jól teljesítesz. Ennyi pénzért, amennyit ma beleölnek az oktatásba, elvárható dolog, hogy a diákok jól teljesítsenek.
21:05
Az egyetem közszolgáltatás, mindenkinek jár a lehetőség. Mindenki ugyanúgy fizeti azt az adót, amiből mehet az ember államilag finanszírozottra. Még az is, akinek a gyereke szakmunkás lesz. Az állam mi vagyunk, mi ölünk bele pénzt. A szüleim öltek bele pénzt, így jogom van elbaszni az államilag támogatott féléveimet. Ennyi.
21:10
Azt a pénzt én ugyanúgy törleszteni fogom adó formájában, mint a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!