Diplomaosztóra kiket érdemes meghívni, hány ember lehet velem?
Elvileg ha minden igaz, a MÜPA-ban lesz majd a diplomaosztó, 10-14 óra között elvileg, de fogalmam sincs, hogy mekkora a befogadóképessége, illetve hogy általában ide szülőkön kívül meghívhatok-e 1-1 nagyszülőt, középiskolai barátnőt, esetleg velem lehet-e a kiskutyám, ha már ő is végigszenvedte velem a képzést :D (utolsót tudom, hogy itthon nem sok esélye van, csak külföldön láttam, hogy voltak akik kis ölebbel vették át a diplomájukat)
Talárt ilyenkor biztosít az egyetem/megtudjuk venni, van az egyetemtől függetlenül kell intézni?
Arról majd kaptok tájékoztatót, hogy hány főt lehet meghívni, de általában nem csak a szülők férnek bele. Nálunk fejenként 6 vendéget lehetett hozni. Állatot kizártnak tartom, de őszintén szólva nem hiszem, hogy a kutyád élvezné a diplomaosztót.
Talárt nálunk a helyszínen kellett bérelni, nem kellett intézni külön semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!