Diplomaosztó előtt érdemes állásokra jelentkezni, vagy várjam meg a papírt?
Figyelt kérdés
Esetleg önéletrajzba írjam be, hogy sikeres záróvizsga, de diploma csak február végén lesz, így akkor tudnám csak bemutatni? Igazság szerint nem várnék a dipolomaosztóig, ha nem muszáj, csak ugye ha kérik akkor még nincs nálam. Köszönöm a válaszokat előre is!2022. febr. 10. 14:15
1/9 anonim válasza:
Érdemes persze, a HR ha bekeri is megmondod nekik h meg nem kaptad meg..
2/9 anonim válasza:
Jelentek nyugodtan, valami igazolást nem tudsz kérni a papírral?
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan. Mire lemennek az interjúk és munkába tudsz állni, addigra úgyis március lesz.
4/9 anonim válasza:
Ilyenkor nem kapnak a végzősök oklevelet?
5/9 anonim válasza:
4 de kapnak, egyetemen az a neve az oklevélnek, hogy diploma
6/9 anonim válasza:
oneletrajzba azt ird hogy diploma, attol meg hogy nem kaptad meg mar megszerezted. munkahely meg max akkor fogja elkerni ha mar felvettek, nem azzal kezdodik az interju hogy na mutast a diplomad
7/9 anonim válasza:
A tanulmányi osztályról kérhetsz igazolást a diplomáról, ha a munkáltatónak szüksége van rá.
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdhetsz munkát keresni, önéletrajzodba is beírhatod, hogy megvan. Attól még, hogy nincs a kezedben, onnantól kezdve, hogy "Diplomát szerzett" lett a státuszod, diplomát szereztél. Azt, hogy mikor mutatod be, ráértek azután egyeztetni, hogy felvettek. Ha nagyon fontos a cégnek a hivatalos papír, akkor pedig az egyetem ad ki igazolást (Diploma elkészültéig kiadott igazolás a végzettségről vagy valami hasonló), ezt használják a mesterképzésre felvételizők is a jelentkezéshez.
9/9 anonim válasza:
Rám három hétig vártak, hogy leállamvizsgázzak. Előtte semmilyen kapcsolatom nem volt a céggel, pályáztam, interjúztam, felvettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!