Diplomaosztóra kiket érdemes meghívni a családból?
1-es,
az anyja semmi rosszat nem tett, hogy ezt érdemelje!
Mivel nekem az új párjaik végül is senkijeid, ezért szerintem tök logikus lenne, hogy csak anyukád és apukád menjenek, a nagyik és a barátod.
Apukád meg nem is tudom, hogy találta ki, hogy a barátnője menne be. Áhhh. Fura. Nem bírnak ki egy órát egymás nélkül? :) Hogy járnak dolgozni?
Én megmondanám, hogy ha nem tetszik neki, hogy egyikük bent lesz, a másik meg a kivetítőn nézi, akkor nem kötelező eljönni.
Nagyon önző apukád, hogy ezzel idegesít most téged és nem hagyja hogy normálisan örülj a diplomaosztónak.
Mondd meg neki, hogy ha még sokat akadékoskodik, ő is csak a kivetítőn nézheti, ahogy átveszed a diplomád. Elég gonosz, de akkor talán átérzi, hogy ugyanúgy, ahogy neki, anyukádnak is ott a helye a teremben.
(A naccsasszony meg kibír egy kis időd egyedül. )
Nálunk is így volt, hogy csak 3 embert vihettünk be, ezért szüleim lettek azok meg tesóm. Viszont apu akkor jött rá hogy nem bírja a tömeget, mikor odaért úgyhogy apu nem is volt bent. Nem maradt le semmiről, kivetítőn ugyanúgy láthatta.
Párom is kint maradt velük, ő mondta, hogy nem akar helyet foglalni, menjenek nyugodtan szüleim.
A te esetedben mivel szüleid ilyen hülyén viselkednek, azon is elgondolkodnék, hogy ne inkább nagyszüleimet vigyem e be, ők értelmesebben viselkednek, plusz anyukádat. Apukád meg vessen magára. :D
A barátod meg szerintem megérti, hogy kell a hely, legalább lesz aki társalog kint szüleiddel.
Nekem legalábbis így lenne ésszerűbb. De hát te tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!