Lehet abból baj, hogy nyitva maradt a suliban az ablak?
Nagyon meleg volt, kinyitottuk és haza felé nem szándékosan de elfelejtettük becsukni. (pénteken)
A probléma, hogy a terem földszinten van, konkrétan az utcáról be lehet menni, ha nyitva az ablak (nem forgalmas helyen van ez a rész)
Bosszant, hogy nem lett becsukva...
Nem tudom takarítók mennek e, gondolom hétvégén nem
meg ha esik az eső...
Az hogy ti elmentetek haza nem jelenti azt hogy ott nem jár majd senki hétfő reggelig.
Vannak esti iskolások és hétvégén is lehet valami oktatás. Én is szombaton jártam külön angolra.
Nalátod!
Akkor:
1. észrevette valaki és becsukta, vagy szellőztetett és becsukta.
2. ha nem vette észre senki és úgy maradt, akkor sem ti voltatok ott utoljára, ergo le lehet tolni a felelősséget.
Ezen mit nem értesz?
Csütörtökön és pénteken vannak esti órák, ergo szombaton nincs. (ahogy te azt gondoltad)
Leírtam, hogy pénteken a mi csoportunk 17h-ig ott volt.
Gondolhatod, hogy a "következő " óra nem péntek este 17h után kezdődik, mellesleg nem egyetlen 1 tanterem van az épületben.
Az, hogy nem tudod összerakni arról nem tehetek. Az meg hogy én hova megyek, majd én tudom.
#7 akkor összefoglalom.
Azt kérdeztem, hogy "Nincs egy gondnok, aki ott lakik?" és ezzel neked az a problémád, hogy "De hogy gondoltad, hogy tudom hol lakik?" A tudakozót sem ismered, az iskola vezetékes telefonszáma sem jut eszedbe, de azért te osztasz másokat. Cuki.
Te vagy a cuki, szerinted szombaton bárki felvenné a telefont? ^^. Nem hiszem, hogy 0-24-es készenlétben ülne bárki is a vezetékes telefon mellett.
Biztos felhívom, hogy merre lakik a gondnok... menjen már be, mert a csoporttársaim nyitva felejtették az ablakot, hiszen melegük volt.
A tudakozót meg aztán végképp felhívom emiatt, te ezt most komolyan gondoltad?! Ennyire azért engem nem érdekel, nem az én saram. Csak eszembe jutott, hogy tőlünk nem csukta be senki. Vajon mi van ilyenkor, de azért nem fogok körbetelefonálni senkit, nem az én feladatom szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!