Emelt történelem könyvek? Ki mit ajánl?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Minimum 90%-ot szeretnék elérni.Mit ajánlotok milyen könyv/könyvekből tanuljak? Sajnos majdnem 0-ról indulok úgyhogy olyan könyv kellene amiben minden elvárt tudás ott van.ma 16:24
1/6 anonim válasza:
En ezt 8 ev kozoktatasban valo tortenelem tanulas utan a 0-rol indulok dolgot nem tudom ertelmezni.
Ha majdnem a 0-rol indulsz, akkor ne akarj emeltezni belole.
4 kozepiskolai tankonyv, korabbi evek feladatsorai. Mondjuk kezdheted ezzel, ha 0-rol indulsz…
2/6 anonim válasza:
0-ról? Nem tanultál soha sem törit? Mivel az általános iskolában, és középiskolában is 4 éves tárgy, tehát aki érettségizik, annak 8 évet kellett tanulnia.
3/6 A kérdező kommentje:
4es 5ös voltam minden évben kedves emberek!! Nem szó szerint értettem csak hogy nem maradt meg minden a fejemben. És a tankönyveken kívül szeretnék találni olyan kimondott érettségi könyvet amiben ki vannak dolgozva a tételek, de nem tudom melyik lenne a legjobb.
ma 17:25
4/6 A kérdező kommentje:
Am 9 éve tanulom öcsik mert nulladikban is tanultam :))
ma 17:37
5/6 anonim válasza:
Nekem a Maxim könyvkiadós könyvem volt. Pl. 2020 érettségi tételek történelemből ( emelt szintű tematika ) így írd be. Minden évben új van, nekem az van meg. (Farkas Judit).
6/6 anonim válasza:
Emelt szinten a szóbelire vannak olyan könyvek, amik a témaköröket (!) feldolgozzák, de nem garancia, hogy minden benne van, ami kell. Ugyanis a tételeket te nem fogod megtudni emelt szinten. Minden évben kiadnak ilyen könyveket, de ez csak szóbeli.
Írásbelire ott a 4 tankönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!