Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A történelem tanárom ajánlotta...

A történelem tanárom ajánlotta Dr. Boronkai Szabolcs érettségire felkészítő könyvét. Hogyan tanuljak belőle eredményesen? Valaki aki ebből tanult, ő hogyan csinálta?

Figyelt kérdés

2024. febr. 5. 08:31
 1/1 anonim válasza:
Szia! Én közép szinten abból tanultam. Javaslom hogy fejezetenként haladj, évszámokat írd ki külön. Én a fogalmakat is külön kiírtam és így hogy kicsit szétszedtem, így jobban átlátható volt. Egyébként kb azt az egész könyvet tudni kell az érettségire, szóval javaslom, hogy rendesen tanuld meg. Csinálj akár egy idő egyenest is a fejezetekből és a fontos dárumokkal benne. Hajrá!
okt. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!