Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki rossz tanuló, az sikertele...

Aki rossz tanuló, az sikertelen lesz az életben?

Figyelt kérdés
A fiam jelenleg egy gimiben elsős, és az átlagja durván, hármas körül van. Eléggé beteges, így már több mint 220 óra hiányzása van, de nem nagyon szeret tanulni, legalább is az iskolában. Ha hiányzik, nehezen veszi rá magát hogy pótoljon, és ha bemegy, sorra kapja a rossz jegyeket. Azt vettem észre, hogy iskolán kívül rengeteget tanul, leginkább informatikát, illetve olyan hobbijai vannak (Például sakk) amik szellemelig terhelik le. De ettől függetlenül úgy érzem, hogy semmi nem lesz belőle az életben. Mit tegyek?
febr. 2. 00:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Általánosban végig kitűnő volt és nem is kellett sokat tanulnia"

Látod, ez is azt bizonyítja, hogy a fiad nem rossz tanuló!!

Csak ebben az iskolában nem jó neki..

Nem lehet, hogy csúfolják, bántják, megalázzák őt ebben a gimiben ?

Mert attól is lehet ám rosszul teljesíteni...

febr. 2. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sokat segítene ha oszinten hinnel a gyerekedben, en nem voltam jo tanulo de anno 11.osztalytol mar volt celom az eletben es felzarkoztam... de eleg nyomaszto tud lenni az erzes, mikor mar nem csak az iskolaban hanem otthon is be vagy skatulyazva... en a mai napig ugy hogy egyetemre keszulok megfelelesi kenyszerrel kuzdok, mert bar sikerult elerni sokmindent onerobol, tamogatast nem igazan kaptam.. pl. nekem kellett felismerni, hogy magantanarra van szuksegem nem pedig a szuleim probaltak meg segiteni csak papolni
febr. 3. 04:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugyan a technikumban is lesznek olyan tárgyak, amelyek fölöslegesek a szak szempontjából, de ezeket is tanulni kell, hogy meglegyen az érettségi, mivel anélkül tényleg nem lesz semmi belőle. Utána még lehet egyetemre menni, akár másik szakra is.
febr. 3. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!