Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egyik szakon angoltanár...

Ha egyik szakon angoltanár szeretnék lenni, akkor mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Nem tudtam rövidebben megfogalmazni. Arra iranyul fokent a kerdesem,hogy ahhoz hogy egyetemre jelentkezzek “elég” egyelore egy sima emelt angol erettsegi? Elviekben felvennének igy is? Es jol tudom, hogy eleg csak kesobb, mar az egyetemen toltott ido alatt C1-et csinalni a diplomához?

(Nyilvan nem lenne hatrany egy C1 ny.vizsga se, de idén egyelore tul sok vizsgam van,nem tudnek ugy keszulni ahogy szeretnek)

#nyelvvizsga #angol #diploma #Emelterretsegi
dec. 1. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egyedül a felvételi feltételeknek kell eleget tenned, ezek mind megtalálhatóak a Felvin.
dec. 1. 14:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Hol talalom? Hiaba keresem nem adja ki
dec. 1. 15:42
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, de más úgyis le fogja írni, ha én nem; ha egy ilyen alapvető dolognak is képtelen vagy utánanézni, akkor nem neked való az egyetem.

Külön rá tudsz keresni egyetemi szakonként, hogy hova mi a követelmény a Felvin belül. Kiválasztod az egyetemet, utána a szakot, és kiadja, hogy milyen érettségiket számítanak be milyen szinten, milyen nyelvvizsga kell a jelentkezéshez, van-e külön felvételiztetés (tanári szakon például van alkalmassági vizsga is), stb.

dec. 1. 15:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Haha már vártam ezt a hozzászólást😂. Nem tudom másoknál, hogy volt ez az iskolában végzősként, de nálunk egyik tanár sem segítőkész, plusz amióta a felvi megváltozott mégnagyobb kavar lett mint volt.

Tehát egy semmilyen alap nélkül, úgy, hogy sose kellett böngészni az oldalt, nem éppen egyszerű bármit is találni rajta.

Hálisten 3 emelt érettségivel, plusz az élet minden más terén lévő alapvető dolgokkal való tisztában léttel elég biztosan tudok egyetem felé indulni. ;))

dec. 1. 16:47
 5/14 anonim ***** válasza:

"elég biztosan tudok egyetem felé indulni"

Nem, egyelőre azt se tudod, hogy merre van az előre.

dec. 1. 17:03
 6/14 A kérdező kommentje:

😂😂

Zseni magyar mentalitás, csakmert az oktatás és a segitseg az oktatásban 0!

dec. 1. 17:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Milyen segítség kéne még internettel a kezedben annak tudatában, hogy a felvi.hu-n van a válasz? Olvasni már megtanítottak. Akkor annyi a feladat, hogy olvassál. Ha ezt nem tudod megugrani, vagy nem vagy hajlandó, akkor tényleg felejtsd el a továbbtanulást, mert csak kidobott pénz lenne, bárki fizetné is. (Igen, ha "ingyenes" képzésre mész, azt is fizeti valaki: mi, adófizetők. És nem szeretjük, ha csak úgy kihajigálják a pénzünket az ablakon.)
dec. 1. 17:15
 8/14 A kérdező kommentje:
A penzetek mar igy is ki van hajigalva, csak korbe kell nezni az országban. Ugyanugy, ahogy a mienk is ki lesz :))
dec. 1. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha eléred a ponthatárt felvesznek. Maga a diploma C1 nyelvtudást is igazol.nem kell külön letenni. A szak elég nehéz, sokszor szívatós és nagy a lemorzsolódás. Tapasztalatból írom.
dec. 1. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, menjél inkább másik országba és annak a pénzén taníttasd meg magadnak az internethasználatot.
dec. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!