Ha egyik szakon angoltanár szeretnék lenni, akkor mi kell hozzá?
Nem tudtam rövidebben megfogalmazni. Arra iranyul fokent a kerdesem,hogy ahhoz hogy egyetemre jelentkezzek “elég” egyelore egy sima emelt angol erettsegi? Elviekben felvennének igy is? Es jol tudom, hogy eleg csak kesobb, mar az egyetemen toltott ido alatt C1-et csinalni a diplomához?
(Nyilvan nem lenne hatrany egy C1 ny.vizsga se, de idén egyelore tul sok vizsgam van,nem tudnek ugy keszulni ahogy szeretnek)
Nem akarlak bántani, de más úgyis le fogja írni, ha én nem; ha egy ilyen alapvető dolognak is képtelen vagy utánanézni, akkor nem neked való az egyetem.
Külön rá tudsz keresni egyetemi szakonként, hogy hova mi a követelmény a Felvin belül. Kiválasztod az egyetemet, utána a szakot, és kiadja, hogy milyen érettségiket számítanak be milyen szinten, milyen nyelvvizsga kell a jelentkezéshez, van-e külön felvételiztetés (tanári szakon például van alkalmassági vizsga is), stb.
Haha már vártam ezt a hozzászólást😂. Nem tudom másoknál, hogy volt ez az iskolában végzősként, de nálunk egyik tanár sem segítőkész, plusz amióta a felvi megváltozott mégnagyobb kavar lett mint volt.
Tehát egy semmilyen alap nélkül, úgy, hogy sose kellett böngészni az oldalt, nem éppen egyszerű bármit is találni rajta.
Hálisten 3 emelt érettségivel, plusz az élet minden más terén lévő alapvető dolgokkal való tisztában léttel elég biztosan tudok egyetem felé indulni. ;))
"elég biztosan tudok egyetem felé indulni"
Nem, egyelőre azt se tudod, hogy merre van az előre.
😂😂
Zseni magyar mentalitás, csakmert az oktatás és a segitseg az oktatásban 0!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!