Ha egyik szakon angoltanár szeretnék lenni, akkor mi kell hozzá?
Nem tudtam rövidebben megfogalmazni. Arra iranyul fokent a kerdesem,hogy ahhoz hogy egyetemre jelentkezzek “elég” egyelore egy sima emelt angol erettsegi? Elviekben felvennének igy is? Es jol tudom, hogy eleg csak kesobb, mar az egyetemen toltott ido alatt C1-et csinalni a diplomához?
(Nyilvan nem lenne hatrany egy C1 ny.vizsga se, de idén egyelore tul sok vizsgam van,nem tudnek ugy keszulni ahogy szeretnek)
Mit kéne mondania és kinek?
Mármint azon kívül, hogy itt és itt találod az információkat?Melyik tanárnak kellene bebiflaznia minden egyetem minden szakával kapcsolatban az összes tudnivalót, és egyáltalán mikor? És ha valamit mondana, simán elhinnéd neki anélkül, hogy a hivatalos forrásban utananeznel, hogy nem teved-e?
Kedves mindenki: nem volt még kint a részletes tájékoztató, emiatt nem találtam:)))
De köszönöm minden kedves unatkozonak a semmit nem érő hozzászólását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!