Szülők! Mit tennétek, ha a kamasz gyereketek hangoskodna az órán, a tanár pedig beragasztaná ragasztószalaggal a száját?
Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 00:50
61/75 anonim válasza:
Én csak regáltam az elhangzottakra :)))
Na menj és készülj az érettségire, bár most lassan téli szünet lesz, ha jól tudom.
Régi szép idők, amikor még volt ilyen is...
62/75 A kérdező kommentje:
"Régi szép idők, amikor még volt ilyen is..."
#61 milyen?
2023. dec. 17. 19:34
64/75 A kérdező kommentje:
most is van. :D
2023. dec. 17. 19:43
65/75 anonim válasza:
Tudom, csak nekem már sajna nincs :)
66/75 A kérdező kommentje:
értem :D
2023. dec. 17. 20:23
67/75 anonim válasza:
Nincs gyerekem, de ha lenne, szerintem bemennék vele az iskolába, és megparancsolnám neki, hogy kérjen bocsánatot a tanártól, hogy zavarta őt a munkája végzésében, és ígérje meg, hogy többet ilyet nem csinál (ha végképp nem bír ki 45 percet azzal, hogy a tanárra figyel, akkor csendben foglalja el magát mással, de ne zavarjon senkit). De a tanárnak is megparancsolnám, hogy kérjen bocsánatot a gyerekemtől, hogy ilyet merészelt tenni, és ő is ígérje meg, hogy ez soha többé nem fog előfordulni más gyerekével sem. Ha nem kérne bocsánatot a gyerekemtől, akkor szépen, részletesen elmesélném az igazgatónak, hogy mi is történt.
68/75 anonim válasza:
A 67-es reálisan látja a helyzetet. De vajon akik ítélkező válaszokat írtak, azok magukkal szemben is ennyire kritikusak és tökéletes, példamutató az életük minden szegmense?
70/75 A kérdező kommentje:
szerintem nem. de igazuk van.
2023. dec. 18. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!