Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha a...

Szülők! Mit tennétek, ha a kamasz gyereketek hangoskodna az órán, a tanár pedig beragasztaná ragasztószalaggal a száját?

Figyelt kérdés

2023. dec. 17. 00:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
86%
Ordítanék vele én is otthon egy sort a gyerekkel..ma már azt hiszik mindent megtehetnek, és alapvető tiszteletet nem adják meg a felnőttnek. Neki az a kötelessége, hogy tanuljon, ha nem akkor lehet menni dolgozni.
2023. dec. 17. 10:14
 12/75 anonim ***** válasza:
78%

Szülőként kudarcnak élném meg és nagyon kínosan érintene, hogy ennyire ostoba és neveletlen a gyerekem.

De sajna azt hallom és látom, hogy ma egyre inkább errefelé mozdulnak el a dolgok,az órák egy jelentős része már szinte nem is a tanításról, hanem a fegyelmezésről szól, amit otthon kellene, hogy megkapjon a gyerek, így maga a tanóra sem tud kellőképp hatékony lenni.

2023. dec. 17. 12:22
 13/75 anonim ***** válasza:
21%
Bemennék és mindenki előtt beragasztóznám a tanár száját. Ha annyira tehetetlen, hogy csak ilyen erőszakos eszközökkel tud érvényt szerezni a tekintélyének, akkor nem való a tanári pályára.
2023. dec. 17. 13:07
 14/75 anonim ***** válasza:
31%
Bemennék és mindenki előtt kilógatnám az arrogáns értelmi fogyi gyereket, majd hazazavarnám, hogy a szüleit idegesítse ne a társait meg a tanárait.
2023. dec. 17. 15:14
 15/75 anonim ***** válasza:
30%

Mennyire érdekessé nevelődött a mai magyar társadalom jelentős része.

Most boomer szöveg következik: amikor én fiatal voltam, akkor a szülő ilyen esetben bement volna és kikérte volna magának ezt a bánásmódot. Könyörgöm, hangoskodásról van szó, nem az iskolát gyújtotta fel, vagy nem ellopta a tanárnéni havi fizujával a pénztárcát, csak hangoskodott. Ez egy gyerekes, kamaszos csínytevés. De a 13-as válaszom nullárapontozása is azt jelenti, hogy a mai szülő inkább kitenné a külvilágnak a saját gyerekét, nem kérné ki a család nevében a ragasztószalagozást. Hát ha az én gyerekemet bárki ragasztószalaggal merné korlátozni, bántalmazni, az megnézhetné magát. És ezzel nem a rendbontást pártolom, nyilván elbeszélgetnék a fejével, hogy bírja már ki csendben azt a 45 percet, de nálam akkor is kiverné a biztosítékot a tanár ilyen fokú túlreakciója.

De ezen is meg vagyok lepődve, hogy tényleg ilyen nyomorult, alávetett, kishitű szolgalelkekké lettünk, hogy egy ilyen kérdésnél a válaszok majdnem 100 százaléka egyetért e képzeletbeli tanár fizikális bántalmazó tettével? És a saját gyerekét kifasírozná egy csínytevésért?

Most ez komoly?

(Biztos lesz megint egy csomó lelki sérült, akinek a piros lepontozás a fétise, de azzal is csak magatokat minősítitek.) Szégeylljétek magatokat!

2023. dec. 17. 15:22
 16/75 anonim ***** válasza:
66%

Nos, az olyan ember, aki valószínűleg soha nem tanított, valamint jó eséllyel még gyereke sincsen pláne nem kamasz, az kezd el összebeszélni olyan ostobaságokat, hogy elbeszélget majd a gyerekkel mintha ettől bármi is változna, majd elítéli azt az embert, aki 5 évet tanult a diplomájáét

és aki nem tudja átadni a tudását teszem azt annyit amennyi kell az érettségihez mert van egy ilyen lökött.

Hogy az adott gyerek iskolán kívül mit csinál az az ő dolga, de az én gyerekemet ne zavarja és gondolom a szülő is kapott már pár visszajelzést a gyerek viselt dolgaival kapcsolatban, de ezek szerint vagy alkalmatlan szülőnek, vagy tesz az egészre.

Azért ezt nap mint nap elviselni nem annyira egyszerű mint azt te hiszed, ezek az általad „kamaszos“ csínytevésnek minősített viselkedés zavarok hosszútávon a közösségre is károsak.

Szerencsésebb esetben az ilyen gyereket előbb-utóbb kilöki magából az osztály.

Ja persze majd szégyelljük magunkat!

2023. dec. 17. 15:39
 17/75 anonim ***** válasza:
19%
Akkor veresd ki a fogát, töresd kerékbe a saját kölködet, mert kamasz gyerek és úgy is vislekedik, mint egy kamasz gyerek. És nyald fényesre a seggét a tehetetlen tanárnak.
2023. dec. 17. 15:44
 18/75 A kérdező kommentje:

#13 #15 #17

teljesen egyetértek veled, aki meg azt mondja, hogy megfelelő beragasztani egy gyerek száját mert hangoskodik, hát az, mit is mondjak... nem normális.

2023. dec. 17. 15:47
 19/75 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy te egy kicsit pszichopata ?

Ki beszélt itt ilyenekről?

Hány éves vagy te?

Orvos látott már?

2023. dec. 17. 15:48
 20/75 A kérdező kommentje:

ki, én?

2023. dec. 17. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!