Szülők! Mit tennétek, ha a kamasz gyereketek hangoskodna az órán, a tanár pedig beragasztaná ragasztószalaggal a száját?
"Ezek a sérelmek, inkább gyakorold a matekot, gyanítom, hogy nem vagy penge belőle, ja és talán maradj kussba, vagy ha már megszólasz odaillő és értelmes dolgot próbálj mondani :)"
pont, hogy nem találtad el a matekos példát.
Jaaaj, dehogynem, most itt előadod a bölcset, de adott helyzetben, könnyen elgurulna a gyógyszered.
Amúgy nem szokták csak úgy hívni az igazgatót rendbontás esetén, annyira kisdiák vagy te még.
Sértett vagy és most 10 körömmel próbálod elhárítani a felelősséget, pedig biza az van.
Igen egy jó tanár fel tudja kelteni az érdeklődést.
Apám, anyám tanár volt. 2 testvérem ma is gimnáziumi tanár. Hidd el találkoztak problémás gyerekekkel. Soha nem szégyenítettek meg senkit. A diákok bíztak bennük. Volt aki dumált, és megoldották máshogy érdekes módon.
Szerintem nem vagy annyira okos, ez látszik a levelezési stílusodból is,
talán szorgalmas, de nem hinném, hogy tehetséges.
"Jaaaj, dehogynem, most itt előadod a bölcset, de adott helyzetben, könnyen elgurulna a gyógyszered."
erre inkább nem mondok semmit.
"Amúgy nem szokták csak úgy hívni az igazgatót rendbontás esetén, annyira kisdiák vagy te még."
kisdiák? 18 évesen, az igen, mivel én 18 éves vagyok.
Sértett vagy és most 10 körömmel próbálod elhárítani a felelősséget, pedig biza az van."
mondtam már, hogy nem ragasztotta be a számat egyik tanár se, de úgy látom nem érted. :)
tömény provokációval nem foglalkozom.
Ne haragudj, de egy 18 éves nem ennyire gyerekes :)
No és főleg nem tesz fel ilyen kérdéseket :)
nem vagyok gyerekes, és de felteszi a kérdést.
amúgy teljesen fölöslegesen veszekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!