Szülők! Mit tennétek, ha a kamasz gyereketek hangoskodna az órán, a tanár pedig beragasztaná ragasztószalaggal a száját?
a 17-es
Baromira frusztrált, vele történt mindez?
én egyetértek #17-tel, oké, hogy idegesítő, hogyha hangoskodik egy gyerek, de attól nem úgy kell fegyelmezni, hogy leragasztja a tanár a száját.
Itt arról van szó, hogy kell fegyelmezni, de sajna a tanár eszköztelen.
A gyerekek pedig ezt kihasználják, 30 évvel ezelőtt jóval kevesebb ilyen probléma volt.
A szaktanári és egyéb beírások meg már leperegnek ezekről.
Sajnos ma már nem feltétlenül a jó oktató tud a pályán maradni, hanem az, akinek kötélből vannak az idegei.
De amondó vagyok, hogy próbáld ki és utána majd meglátjuk :)
Az nem egy hangoskodás volt gondolom és mivel ki sem zavarhatja, hozott egy megkérdőjelezhető döntést.
Végül is mit csináljon, ha nem tud órát tartani, mert egy gyerek egyszerűen nem hagyja?
Képzeld a normális szülő meg a tanárt veszi elő, hogy miért nem halad az anyaggal, mert félti a gyermeke jövőjét.
Sajnos ki meg nem küldheted, mute gomb meg nincs rajta.
ez nem megkérdőjelezhető döntés, ez azonnali kirúgás, és tanári pályától eltiltás.
Csak kérdésre nem tudsz felelni :)
De igazad van, szerintem se menjen manapság senki tanárnak :)
ezt most kinek mondtad?
Neked.
Mivel te már annyira tudod, hogy mit és hogyan kellene csinálnia egy pedagógusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!