Okj villanyszerelő?
Figyelt kérdés
2szakmát ingyen támogat az állam nekem eddig van egy és ez a villanyszerelői lenne a 2dik
Mindenütt utánanéztem és kivolt irva hogy 590ezer forint a képzés díja.
Ilyenkor felkell hívnom őket hogy nekem ingyenes lesz mert ugye 1szakmám van vagy mi a teendő ebben az esetben?
2023. dec. 8. 22:07
31/32 anonim válasza:
Pont ezért nem ér semmit egy ilyen gyorstalpaló mert sokan szaladtak villanyszerelőnek képezni magukat, amikor pörgött az építőipar. Akkor jól lehetett keresni vele igazi szaktudás nélkül, mert a CSOK-os összetákolt "gyorsházakhoz" jók voltak az ilyen kóklerek is. Ahol valódi tudás, minőségi munka kell ott meg elvéreznek.
32/32 anonim válasza:
Én meg kerestem Bp.-en villanyszerelőt teljes felújításra, és kb. a 10. jött el, a 12. volt, aki el is vállalta (újravezetékelés, lakás). Nekem nem tűnt telítettnek a szakma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!