A magyar oktatás tananyaga milyen más országokéihoz képest?
Figyelt kérdés
Nekem jó minőségűnek tűnik a NAT 2020-es tananyag. Modern, kellőképpen tudományos, érdekes. Egy gond van vele, hogy sok. De a minőségre nincs panasz.
Más országok tananyagaihoz viszonyítva milyen? Pl. az angol vagy német diák természettudományos tananyaga erősebb, gyengébb vagy ugyanilyen?
2023. okt. 27. 17:58
1/3 anonim válasza:
A matematika tanterv a szakmai dilettantizmus csúcsa!
2/3 anonim válasza:
Nem hiszed el? Kérdezz meg matektanárokat!
3/3 Kólauborkával válasza:
Angliai, amerikai érettségi az kb.: az általános iskolai anyaguninak felel meg. Viszont egyet értek, lehetne sokkal jobb is, minden oldalról, de az engem is felháborít, hogy csodálatos tananyagok léteznek a matematika oktatásra, de e helyett újkori fejlödésnek nevezett amortizáció folyik a természettudományos oktatásban. Sajnos így, hogy megvettem 2db 1965-ben íródott villamosságtan könyvet, még az egyetemi képzésröl is ezt tudom mondani, kb.: minden mai anyag ebböl van összeollózva, csak a felét kihagyják…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!