Érettségizők ti hogyan készültök az érettségire?
szia, én tavaly májusban érettségiztem, még elég jó emlékeim vannak róla :D
Nálunk a tanárok többsége tartott külön érettségire felkészítő órákat de meg kell, h mondjam én egyikre se jártam be, év közben szokás szerint nem tanultam és az érettségire se készültem, ballagás után még sok tantárgyból a tételeim sem voltak meg, a "felkészülést" pedig csak május végén kezdtem el ( persze csak szép lassan :D ) és... leérettségiztem!
!!!!! Ezzel nem arra biztatlak, hogy te is ezt tedd, de nem akarok hazudni, én így csináltam!!!!!
Nem egy nagy dolog, írásbelit ne kapkod el és akkor tuti megvan, de persze kérdés az is, h hányasra szeretnél érettségizni? (nekem minden 3-as lett)
magyar írásbelihez egy tipp:
jól gondold meg, hogy mit választasz a szövegalkotásnál, nálunk mindenki az érvelést választotta 1 ember kivételével, akinek az elemzés jobban tetszett (valami novella volt, ha jól emlékszem) és el is bukta az egészet.
Persze, ha neked megy az elemzés akkor nyugodtan :)
sok sikert!
Nem igazán tudom még,lehet hogy szociális munkásnak tanulok,vagy művtörit tanulok később, minden attól függ elég jól sikerül-e az érettségi ahhoz hogy felvegyenek.
Köszi a válaszokat!
első válaszadó vok.
SZÁMALK-ba mentem felsőfokú szakképzésre /ált. rendszergazda/
Hát én még sehol sem vagyok a tanulást illetően! :(
Mindenből középszinten érettségizek, a választottam az informatika és a nyelv amit tanulok az a francia.
Összesen 89 tételem van. A szóbelitől is félek de az írásbelitől szinte rettegek. Jövő héten kezdek neki a tanulásnak. Szerencsére a tételeket kidolgozva kapjuk egy kivételével ami a töri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!