Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Természettudományos tanárszako...

Természettudományos tanárszakokkal milyenek az elhelyezkedési lehetőségek?

Figyelt kérdés
Középiskolai szint MSc (osztatlan) kémia és matematika. Közoktatáson kívül el lehet velük helyezkedni?

2023. aug. 18. 08:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mivel nem a közoktatásban fogok dolgozni, így el tudom vállalni a legfeljebb 4 féléves mester önköltségét.
2023. aug. 18. 09:39
 12/31 anonim ***** válasza:
49%

"Próbáld meg nem a 2022-től indult ötéves butított képzés tervét nézni, mert rám a régi rendszer vonatkozik, ez a kőkemény valóság."

Figyelj, ne minket akarj győzködni hogy mennyit ér a selejt tanári diplomád hanem akkor fogd meg és jelentkezz vegyész vagy matematikus MSc végzettséget igénylő pozíciókra nemzetközi multikhoz és bizonyosodj meg te magad róla hogy szóba sem fognak állni veled és valóban nincs semmi munkaerőpiaci értéke. Aztán győzködheted a HR osztályosokat akik még visszautasító válaszra sem lesznek hajlandóak, hogy márpedig milyen erős egyetemi végzettséged van. Sok sikert, de azért túl nagy reményeket ne fűzz milliókat fizető AI Engineer állásokhoz.

2023. aug. 18. 11:56
 13/31 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ne egy Gyk-S hülyére halgass, próbáld meg. Simán lehet, hogy többet tudsz, mint egy Msc-s. És igen, ugyanazokra a kurzusokra jársz, ugyanazt kell teljesíteni. Felér azzal a tudásod. Csak irigy a válaszoló, meg utálja a tanárokat. Hidd el, siman el fogsz helyezkedni.
2023. aug. 18. 12:02
 14/31 anonim ***** válasza:
13%

"Mivel nem a közoktatásban fogok dolgozni, így el tudom vállalni a legfeljebb 4 féléves mester önköltségét."

Osztatlan tanári diplomával ha nem a közoktatásban fogsz dolgozni akkor legfeljebb a mekiben 1900 forintos órabérért vagy a gyárban 3 műszakozni. Valódi tudást igénylő szellemi munkakörökre nem fognak alkalmazni egy ilyen alacsony szintű végzettséggel rendelkező inkompetens egyént.

2023. aug. 18. 12:02
 15/31 anonim ***** válasza:
31%

Na jó kérdező már kezd egyre jobban bosszantani hogy milyen savanyú emberekbe fogtal beke a válaszolók közül. Pontosan olyanokba akiknek fogalmuk sincs arról hogy egy tanári munka mennyi kompetenciát és mennyi munkát igényel.

Én is tanár szakon végeztem pár éve és azt tudom javasolni hogy ne ezekkel a majmokkal foglalkozz , hanem bízz magadban és a képességeidben mert nagyon sok helyre ahogy az első válaszoló is írta olyan embereket keresnek akik nek nem büdös a munka elhivatottak és kompetensek arra hogy még többet tanuljanak.

Ingyen szakosként végeztem ugyan illetve a másik a töri volt így Budapesten könnyen el tudtam helyezkedni. Mindenki ijesztgetett hogy milyen nehéz lesz munkát találni satöbbi ahhoz képest már pár nap után elkezdtek szállingózni az interjúra behívók és aztán fel is vettek egy neves székhez azóta is ott dolgozom és imádom.

Bízni kell magadban, jól eladni magad, alázatosnak lenni, és az is lehet hogy, a szerintük semmit nem érő diplomád dal sokkal kompetensek vagy mint ők. Mert igenis rengeteget ér és hogyha valóban tanultál és nagy a tudásod akkor nem lesz problémád, hidd el! Ha további biztatásra van szükséged akkor nyugodtan írj :)

2023. aug. 18. 12:06
 16/31 A kérdező kommentje:

14-es, megbuktattak gimiben? Vagy miből maradtak vissza ezek a sérelmek?:DD

13-mas, köszönöm:)

2023. aug. 18. 12:06
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Diktáltam 😅 nyelv szak*, neves cég* , 15 voltam
2023. aug. 18. 12:07
 18/31 A kérdező kommentje:
15-ös, neked is köszönöm:)
2023. aug. 18. 12:08
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként itt is nagyon jól kijön az a mintázat hogy amúgy mennyire lenézik a tanárokat és nem tudják hogy mire képesek. Utána meg koppan ez a sok idióta ember mert normálisan kommunikálni sem tud.
2023. aug. 18. 12:09
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván csak tanár ír olyat hogy nehéz a tanári szak, ami annak a következménye hogy a legtöbb tanárszakos hallgató igen szerény eredményekkel került be az egyetemre (400 pont alatt) így a gyenge kompetenciáinak köszönhetően egy könnyű szakot is nehéznek érez. Természetesen valódi kompetens szakemberek akik megfelelő nehézségű egyetemi szakra jártak azok nem fognak lealacsonyodni olyan szintre hogy egy tanárt alkalmazzanak, mivel semmi szükség alkalmatlan emberekre, inkább nem veszünk fel hosszabb ideig senkit, mint hogy gyenge értelmi képességűt alkalmazzunk. Természetesen tanári diplomával is el lehet helyezkedni "neves cégnél" csak nem mindegy hogy milyen pozícióban, irattologatónak és kávéfőzőnek talán alkalmas egy tanár is de komoly pozíciót nem lehet ilyen semmitmondó végzettséggel betölteni.

-egy biostatisztikus orvosprofesszor

2023. aug. 18. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!