Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tárgyat takar a BME-n...

Milyen tárgyat takar a BME-n a "Tanköri foglalkozás"? Aki most kezdi az egyetemet annak az 1. félév órarendje bekerül a neptunba vagy azt mindenkinek magának kell felvenni a neptunba a honlapon lévő órarend minta alapján?

Figyelt kérdés

Már kerestem rá, de nem találom, hogy pontosan mi is lenne a "Tanköri foglalkozás". Vagy azok lennének a tesi órák?

Illetve aki most kezdi az egyetemet annak az 1. félév órarendje bekerül a neptunba vagy azt mindenkinek magának kell felvenni a neptunba a honlapon lévő órarend minta alapján?

Most szeptemberben kezdem az egyetemet.

A segítséget előre is köszönöm!

#egyetem #BME #órarend #tanköri foglalkozás
2023. aug. 15. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2023. aug. 15. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, eddig erről a honlapról nem is tudtam!:D

Illetve aki most kezdi az egyetemet annak az 1. félév órarendje bekerül a neptunba vagy azt mindenkinek magának kell felvenni a neptunba a honlapon lévő órarend minta alapján?

2023. aug. 15. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
fogalma sincs, közöm nincs a bme-hez, egyszerűen beírtam a google-ba, hogy bme tanköri foglalkozás...
2023. aug. 15. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első félévet felszokták venni.

A tankörifoglalkozás igazából csak annyi, hogy heti 1x összeülsz a tanköröddel.

Abszolút nem kötelező bejárni és annó teljesen lesz-rtam az egészet. Annyiban jó, hogy ha az első 2 félévben végig csinálod a tankörös órákat, akkor a specializáció választásnál nem kell minden követelménynek megfelelned.

Ettől függetlenül én nem bírtam magam rávenni, hogy bemenjek.

Már emiatt abban sem vagyok biztos, hogy második félévben is van ilyan tárgy, lehet csak első félévben van.

2023. aug. 15. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy osztályfőnöki óra kb.
2023. aug. 15. 10:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. aug. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!