Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen 4.félelembe vagyok,...

Egyetemen 4.félelembe vagyok, 2 targyam lett volna, abból 1-et sikerült teljesíteni, a másikat nem. 2 lett a tanulmányi átlagom. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Tehát a 5.félévben már 1 tárgy és szakdoga konzultacio lenne. Ma kaptam levelet, hogy atraknak fizetosre. Hogy működik ez?

#egyetem #Átsorsolás
2023. aug. 2. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs meg az átlagod és/vagy a kreditmennyiséged a 3. és a 4. félévre összevonva. Miért csak 2 tárgyad volt a 4. félévben?
2023. aug. 2. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Két esetben kerülhetsz át államiról fizetősre.

1. Nincs meg a megfelelő átlagod ami ahhoz kell,hogy államin maradj.

2. Nincs meg a megfelelő kreditmennyiséged 1 adott tanévben.

Ami megütötte a szemem,hogy 4. félévben hogy volt összesen 2 tárgyad?! Nem igazán tudom,hogy ez hogy lehet.

Ha áttesznek fizetősre az ellen nem sok mindent tudsz tenni(semmit).

2023. aug. 2. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Azért volt 2 targyam, mert Elsőnek egy fosz képzést csináltam meg, azzal nagyon sok tárgyat kipipaltam.

Így kevés targyam maradt

2023. aug. 3. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!