Ha elbocsátanak mert nem tudtam egy tárgyat 6x teljesíteni, visszajelentkezhetek?
Mert semmi nem tiltja meg hogy augusztusban pótfelvételin visszajelentkezzek az egyetemre... nem ők döntik el hogy felvesznek-e vagy nem.
Akkor pedig az összes tárgyamat el fogják ismerni amit eddig elvégeztem...
Én ìgy jàrtam !
Hatodszorra sem tudtam teljesíteni egy vizsgát, ugye ezt is tiltja a törvény. Kirúgtak. Én mondjuk meg is érdemeltem a kirùgàst, olyanokat csináltam, hogy beirattam az egyest, nem jelentem meg, tételt adtam vissza, rossz terembe mentem...no comment.
Majd ùjrafelvételiztem, csináltam kérvénnyel tantárgy elfogadtatást ùjbóli beiratkozás utàn, még az év elején, és ugyanott folytattam, ahol abbahagytam. Egy dologra azonban ügyelni kell, hogy változott-e a tanterv. Vannak-e ùjonnal megjelenő kötelező kurzusok, amiket szintén teljesìteni kell.
Sok sikert hozzá!
Én még nem tartok itt hála istennek, csak hülye voltam és vizsgajelentkezésnél felvettem 2x egy tárgyat, nem adtam le... és el sem mentem. Azt hittem lehet 3x is vizsgázni, erre nézem hogy nem jelent meg-et kaptam rá
aztán rákérdeztem TO-nál hogy tudtommal 3x lehet... erre mondta hogy nem, és ijesztegetni kezdett hogy ha 6x buksz valamit akkor pá pá
Én a max 3-szori tárgyfelvételt néztem be, Szakdoga I-et felvettem de egyik alkalommal se töltöttem fel a művet úgyhogy kirúgtak, ahol előtte végeztem másik alapszakot ott nem volt ilyen szabály... Úgyhogy pótfelvételin újra jelentkeztem, felvettek, a Tesi I-II.-t nem lehetett elfogadtatni meg egy tárgy volt aminek úgy megváltozott a tanmenete hogy csinálhattam újra (szerencsére nem ráépülős volt).
Amúgy lehet egyetem függő, de én 2 egyetemre jártam és mindkettőnél úgy volt hogy 2-szer lehet vizsgázni vagy egy tárgyból dékáni kérelemmel engednek harmadjára is. Saját káromon tanulva azt javaslom hogy olvasd el az egyetemi szabályzatot erről a 2,3 vizsgaalkalmas dolog kapcsán, de ha ki is rúgnak vissza lehet jelentkezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!