Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Otthagyott iskolát hogy írjam...

Otthagyott iskolát hogy írjam bele az önéletrajzba?

Figyelt kérdés
Ez most nem egy komoly munkára jelentkezéshez kell, egy egyetemi dologra szeretnék jelentkezni, kérnek önéletrajzot is, hogy jobban megismerjék a jelentkezőket. Én a mostani szakomra úgy kerültem, hogy szakot váltottam, az előzőről 1 év után iratkoztam ki, de ezt is szeretném valahogy feltüntetni, mert kicsit releváns az adott dolog szempontjából, hogy milyen szakon voltam. De akkor ezt hogy írjam le? 2022-2023: X egyetem X szak?

ma 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beírod XYZ Főiskola BC szak, 2023/2024 tanév
ma 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, úgy.
ma 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Amit nem végeztél el, azt ne írd bele. Annak semmi értelme.
ma 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ miről volt szó. Egy könyvelői állásban nem releváns, hogy SZTE-BTK magyar alapszakra jártál egy évet, de ha mondjuk elkezdted SZTE-GTK pénzügy számvitelen és a maradékot az ELTE-GTK pénzügy számvitelen fejezted be, akkor az releváns.
ma 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak kicsit relevans ahogy irod akkor en nem irnam bele. Magyarazkodhatsz utana
ma 18:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor szerintem nem írom bele.
ma 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!