Otthagyott iskolát hogy írjam bele az önéletrajzba?
Figyelt kérdés
Ez most nem egy komoly munkára jelentkezéshez kell, egy egyetemi dologra szeretnék jelentkezni, kérnek önéletrajzot is, hogy jobban megismerjék a jelentkezőket. Én a mostani szakomra úgy kerültem, hogy szakot váltottam, az előzőről 1 év után iratkoztam ki, de ezt is szeretném valahogy feltüntetni, mert kicsit releváns az adott dolog szempontjából, hogy milyen szakon voltam. De akkor ezt hogy írjam le? 2022-2023: X egyetem X szak?ma 15:39
1/6 anonim válasza:
Beírod XYZ Főiskola BC szak, 2023/2024 tanév
3/6 anonim válasza:
Amit nem végeztél el, azt ne írd bele. Annak semmi értelme.
4/6 anonim válasza:
Attól függ miről volt szó. Egy könyvelői állásban nem releváns, hogy SZTE-BTK magyar alapszakra jártál egy évet, de ha mondjuk elkezdted SZTE-GTK pénzügy számvitelen és a maradékot az ELTE-GTK pénzügy számvitelen fejezted be, akkor az releváns.
5/6 anonim válasza:
Ha csak kicsit relevans ahogy irod akkor en nem irnam bele. Magyarazkodhatsz utana
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor szerintem nem írom bele.
ma 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!