HA EGY TÁRGYNÁL KÉT EGYEST KAPTÁL, MAJD SIKERÜLT TELJESÍTENED, akkor az Átlagoknál nem kell beszámítani a két egyest?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 18:56
2/6 anonim válasza:
apropó: közoktatás vagy egyetem?
3/6 anonim válasza:
#2: benne van a kulcsszavakban, hogy egyetem
Ha vizsgáról beszélünk, akkor nem kell számolni az 1-eket. Ha ZH-k és a ZH-k alapján számolják az ajánlott jegyet, akkor lehet beleveszik. Ha pót ZH-val javítottál, akkor oda se
4/6 anonim válasza:
Ha megbuksz, majd átmész a vizsgán, akkor átlag szempontjából a sikeres vizsga a sikertelent felülírja. Ha rámész a felvett tárgyaknál az eredményekre, akkor ott látszani fog minden vizsgajegy, de az átlagba csak az érvényes, azaz az utolsó számít bele.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki elégtelent kapott és nem javított, vagyis az utolsó jegye is elégtelen, akkor azt be kell számítani, vagy csak a teljesített tárgyakat kell figyelembe venni?
2023. máj. 15. 20:15
6/6 anonim válasza:
Ha pl. a korrigált kreditindexről van szó, akkor ott sajnos meglátszik ha egy tantárgy nem sikerült, ott számít, hogy mennyi kreditet vállaltál, és abból mennyi sikerült. De amúgy a súlyozott átlagnál, meg az ilyeneknél szerintem csak az számít, amit teljesítettél, de a kreditindexnél, KKI-nél bizony mindent néznek. Legalábbis én így tudom, de javítson ki valaki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!