Le tudok így diplomázni?
Olyan szakon tanulok éppen, ahol elég kevés a létszám. Részben miattam, részben rajtam kívül álló okok miatt csúszok az egyetemen. Nemrég az egyetem alapítványi formára állt át és azóta mindenhol változások vannak, így a tantervekben is. Az én tantervem szerinti tárgyakat megszüntetik, nem indítják vagy új néven, új kurzuskóddal indítják. ( a tananyag ugyanaz)
Még vannak régi görgetős tárgyaim és amiket csak új néven indítanak, azokat úgy is vettem fel, habár elméletileg addig kéne a régi kurzusokat is indítani, amíg van, akinek azt kell elvégeznie, de nem indítják.
Terveim szerint idén ősszel végeznék, de aggódok, hogy bele fognak kötni abba, hogy nem csak a saját mintatantervem tárgyait teljesítettem, hanem az újak közül is, más név és kód alapján és emiatt nem kapom meg a diplomát.(habár az új és a régi tárgyak tananyaga megegyezik, tehát tartalmilag nem térnek el)
A Tanulmányi Osztály érdemben nem tudott ebben segíteni. Kitől tudnék érdeklődni, hogy biztosan el fogják-e majd fogadni a teljesített tárgyaimat a diplomához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!