Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem baj, ha egy félévet így...

Nem baj, ha egy félévet így teljesítek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az idei félévben eléggé összejött minden rossz és emiatt az egyetem kicsit háttérbe szorul, viszont passziváltatni nem szeretnék.

Ezért a tárgyaimat úgy vettem fel, hogy az előző és a mostani félévet összeadva a minimum kötelező kreditszám meglegyen, de annál többet nem.

Ez probléma lehet? Eléggé üres így az órarendem és kicsit bűntudatom is van, hogy mások milyen sok órára járnak be, én nekem meg van kb 3.

Lehet ilyet csinálni, vagy inkább keressek még egy-két tárgyat? Próbáltam olyanokat, amiket könnyen/online lehet teljesíteni, de nem igazán találtam.

2023. márc. 1. 07:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha nem jön össze? Vegyél fel még 1-2 tárgyat.
2023. márc. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!