Mi történik, ha a képzés teljes időtartama (6 félév) alatt nem teljesítem a 180 kreditet, mert nem vettem fel egyetlen szabadon választott tárgyat sem? Csak annyi hogy nem kapok diplomát amíg nincs meg? Maradhatok még egy plusz félévet?
1
Dehát 12 félév az államilag támogatott nem? Vagy ez csak a max és így le van korlátozva?
2
Luxus oké, de megtehetem ezek szerint? Most minek görcsöljek ha így is lehet?
5
MMert így nem kell annyi tárgyat teljesítenem egy félévben. Ígyis 10-11 tárgyam van, bocsi de levelezőn az nekem pont elég.
Hogy a tökömbe van 10-11 tárgyad egy félévben? És ha ennyik vannak, hogy nem jön össze 180 kredit? El nem hiszem, hogy minden tárgyad 2-3 kredites.
Esetleg arról van szó, hogy jó pár tárgyból buktál és most össze jött annyi, hogy ebben a félévben van 10-11 tárgyad meg vagy 50 kredited felvéve?
9
Nem erről van szó. A mintatanterv 10 tárgyat ajánl a második félévre, én azt mind felvettem. Mind kötelező, az ajálott félév pedig a második, hát felvettem. Egy tárgyból buktam, az a 11-ik. Az első félévre 12 volt, az is mind kötelező tárgy és az ajánlott félév az első volt, hát arra a félévre vettem fel. Történelem szakra járok amúgy. És igen, mindegyik tárgy 2-3 kredites, konkrétan tavaly volt 8 2 kredites meg 4 három kredites.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!