Ha túlléptem az egyetemi képzés során a képzési idő másfélszeresét, akkor a visszafizetési kötelezettségem mikortól indul? Az abszolválás vagy a diploma megszerzésének dátumától?
Figyelt kérdés
Tanulmányok során túlléptem a képzési idő másfélszeresét és nem abban a félévben záróvizsgáztam, mint amelyikben abszolváltam, hanem fél évvel később. Ebben az esetben az én visszafizetési kötelezettségem (amit ledolgozhatok), mikortól indul?2022. jan. 27. 18:18
2/9 anonim válasza:
Ha nyelvet tanulsz és tudod igazolni, hogy a nyelvvizsga miatt egy akkreditált képzésen veszel részt, akkor kitolhatod ezt az időpontot. Persze akkor le kell nyelvvizsgáznod határidőn belül.
3/9 anonim válasza:
Most olvastam el figyelmesebben a kérdést. Akkor tárgytalan a válaszom :)
5/9 anonim válasza:
4. Oklevélszerzési határidő felfüggesztésére keress rá. Én kicsúsztam sajnos az időből és így nyertem még egy félévet.
6/9 anonim válasza:
Itt nincs szó arról, hogy a kérdező nem szerezte már meg a diplomáját.
7/9 anonim válasza:
Igen, de ha olvastad a hármas kommentemet, akkor láttad, hogy ki is javítottam magam.m, az ötös hozzászólásomban pedig csak adtam egy útmutatót, ami alapján rá lehet keresni, hogy igenis van ilyen. Fölösleges kukacoskodni.
8/9 anonim válasza:
Honnan kéne tudnom, hogy te válaszolgatsz?
9/9 anonim válasza:
Szerintem pusztán szövegértés kérdése. #2 megírtam a nyelvtanulásos lehetőséget #3leírtam,h figyelmesebb olvasás után tárgytalannak érzem a válaszom #5válaszoltam az "ilyen nincs" válaszra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!