Munka vagy tanulás? . Ti mit csinálnátok a helyemben?
Mi értelme időt és pénzt áldozni olyan szakmára,amiről már most tudod,hogy nem ér semmit? Igaz,ma "divat" továbbtanulni,de csak akkor érdemes,ha van remény arra,hogy majd tudsz is vele ketzedeni valamit.
Amíg nem találsz munkát,addig ne hagyd ott,de minél előbb menj dolgozni. Később még tanulhatsz olyan szakon,ami meg is éri neked.
Nem tudom, az ilyen képzéseknél hogy van a támogatás, de ha van rá lehetőség, szerintem hagyd most abba és kezdj el egy olyat, ami tetszik.
Én egyetemmel voltam így, az első nem tetszett, otthagytam, most a másodiknak a felén túl vagyok már.
Az más kérdés, hogy ez sem igazán tetszik, de annyira jó, hogy lesz diplomám és a jelenlegi munkahelyemen akkor bért emelnek - amiből ki tudom fizetni a következő egyetemet :D
Más, tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ha váltasz is, menedzser szakot nem éri meg csinálni, amíg az adott területen nem vagy otthon. Mert úgy a tudásod kb használhatatlan lesz, esetleg asszisztensnek vehetnek fel - amihez meg elég egy érettségi is.
na igen, nagyon sokan vannak így h az első az csak valami nagyon könnyű "kamuegyetem" sőt kamufőiskola, aztán ezzel a diplomával akarják a valóban áhított egyetemet elvégezni, de már másoddiplomás, levelező formában ..
csak ahhoz azért túl nagy időveszteség, mégis sokan teszik ezt
Hát figyi, ugye jogszab. szerint az első szakképzettség ingyenes, szal ha nem oké, akkor hagyd ott, de azért gondold meg, h olyat válassz, ami tetszik is, vagy hát én személy szerint persze azt mondanám, h egy diploma kéne, mert az ami érdemben megemeli a szintedet úgymond, ha állást vállalsz. tudod, ezeket az OKJ-s dolgokat, háááát, minimum nem sokra tartják, ha finoman fogalmazok, de sok olyan állás van, ahova pl tök mindegy milyen, csak egy diplomát kérnek beugrónak, tehát az sztem egy jó lépés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!