Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pte-ről vélemény aki oda jár?

Pte-ről vélemény aki oda jár?

Figyelt kérdés
Most jelentkeztem a pte-re tanári szakra, valaki tud mondani pár dolgot, hogy milyen az egyetem? Barátságosak az emberek? Kicsit félek, hogy nem fogok tudni beilleszkedni.

2023. júl. 17. 13:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
S.E. a monogramja?
aug. 30. 16:17
 22/36 anonim ***** válasza:
Áh, nem ő lesz az, hanem a B.G.
aug. 30. 16:19
 23/36 anonim ***** válasza:
Hát, a kinézete miatt majdnem kidobták őt valami eseményről. XD
aug. 30. 16:43
 24/36 anonim ***** válasza:
20. Amúgy tipikus F. Márti kisfia. 🤣 Ő is ugyanez. Az elején kedves mamika az elején, akiről azt gondolnád, hogy a továbbiakban még süteményt is visz az órára. Na, aztán a beadandónál. 🤣🤣🤣
aug. 30. 16:53
 25/36 anonim ***** válasza:
Elején 2x. Sorry.
aug. 30. 16:53
 26/36 anonim ***** válasza:
A társaság miatt tényleg jó a Rókus. Másért nem. XD Én a legfelső emeletesekről is tudok szépeket mondani. :P
aug. 30. 19:01
 27/36 anonim ***** válasza:
Óóó, azok a néprajzos lányok. 😏😏 Na, nem folytatom. 🤣
aug. 30. 19:28
 28/36 anonim ***** válasza:
A néprajzos lányok kedvesek. :P
aug. 30. 19:47
 29/36 A kérdező kommentje:
B. G. lesz az, első óránkon azon sírt fél óráig, hogy valaki azt írta róla a markmyprofessoron, hogy nem korrekt. Mindig nevettem mekkora szemei voltak a szemüveg miatt és közben folyamatosan valami miatt hisztizett.
aug. 30. 23:10
 30/36 anonim ***** válasza:
Uhh... egyik tanárom szintén nagy markmyprofesszor őrült, persze róla se lehet rosszat írni. 🙃
aug. 30. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!