Pte-ről vélemény aki oda jár?
Figyelt kérdés
Most jelentkeztem a pte-re tanári szakra, valaki tud mondani pár dolgot, hogy milyen az egyetem? Barátságosak az emberek? Kicsit félek, hogy nem fogok tudni beilleszkedni.2023. júl. 17. 13:35
1/36 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem, hogy a PTE melyik részlegére jelentkeztél? :)
2/36 A kérdező kommentje:
Bölcsész osztatlan tanári szakra jelentkeztem.
2023. júl. 19. 23:47
3/36 anonim válasza:
Szerintem sikerülni fog beilleszkedned, nyilván az első pár nap még furcsa lesz mint mindenki másnak aki új diák ,de majd összejön a beilleszkedés a csapatba. Mentek majd bulizni az Egyetem többi diákjával(Egyetemi buli), fogsz találkozni nyomorult idiótákkal is, mert azokból is elég sok van az Egyetemen (tisztelet a kevés kivételnek), de részletekbe nem megyek bele. Barátságos, vagy kicsit félénk vagy?
4/36 anonim válasza:
Én PTE-BTK-ra jártam egy szakra, most is ott kezdek majd egy másikat. A tanáriról nincs túl sok infóm, nyilván a csoporttársaktól is sok függ. Milyen szakpárra mész? :)
5/36 A kérdező kommentje:
Angol és történelem szakra jelentkeztem, felvettek!
2023. júl. 27. 02:40
6/36 anonim válasza:
Ahol én vagyok már túl barátságosak. Igazából engem kifejezetten zavar és nehézségek elé állít.
7/36 anonim válasza:
A középkoros törire előre is készülj fel lélekben. 🙂
8/36 A kérdező kommentje:
Ennyire nehéz a történelem?
2023. aug. 29. 20:02
9/36 anonim válasza:
A középkor. Ha túléled azokat a tanárokat, akkor nyert ügyed van. :)
10/36 anonim válasza:
A középkoros töri hanyadik évben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!