Pte-ről vélemény aki oda jár?
Figyelt kérdés
Most jelentkeztem a pte-re tanári szakra, valaki tud mondani pár dolgot, hogy milyen az egyetem? Barátságosak az emberek? Kicsit félek, hogy nem fogok tudni beilleszkedni.2023. júl. 17. 13:35
12/36 A kérdező kommentje:
Most még ókori kelet van de itt is kicsit unalmasan tartják az órákat, sokszor fele óránmagyaráznak valamit es utána közlik, hogy ez nem volt fontos. De amúgy nagyon jó az iskola.
2023. szept. 13. 22:00
13/36 anonim válasza:
Örülök neki. Sikerült beilleszkedni?
14/36 A kérdező kommentje:
Igen sikerült beilleszkednek, mindenki nagyon aranyos! A középkorról pedig nem sok jót hallani, teljesen más szakos emberek is mondják, hogy sok sikert a középkorhoz.
2023. okt. 8. 23:10
15/36 anonim válasza:
Magyar alapszakon a 3.évfolyam milyen?
Harmadikba megyek BA n.
16/36 anonim válasza:
9. KGB, F. Márti. 🤣🤣🤣 Na meg a V. Feri. Bár a KGB az utóbbi időben sokat javult. 🤣 De azt kell mondjam, van egy-két érdekes arc az új, illetve a modernkori tanszéken is. Nem tudom, nem biztos, hogy mégegyszer Pécsre jönnék megint tanárira. Egyedül a társaság az, ami életben tartja azt a fertőt.
17/36 anonim válasza:
Én biztos nem mennék töri szakra Pécsen. Max, ha kihalnak ezek a tanárok, de az is mikor lesz? 😂
18/36 anonim válasza:
17. Én már leadtam a rákba a törit, nyugi. 🤣 Pedig én marha azt gondoltam, ha a középkoron túl vagyok, Hawaii, dizsi, napszemüveg. Aha... A koraújkor vizsga jóval keményebb, plusz még ott van a szigó 4. félévben. Három vizsgaidőszak ezekkel az állatokkal. Na, neeeem. 🤣 Mondjuk, hát hogy is mondjam, a PTE-n igazából az összes tanárszak egy nagy határ... Lehet, nem is folytatom tovább ott.
19/36 A kérdező kommentje:
Tavaly abbahagytam én is, főként a töri miatt. Olyan szerencsém volt, hogy megkaptam első félévben azt a kopasz szemüveges középkorost (szándékosan nem szeretnék nevet írni). 8 órámból kb. 2 volt jelen a pasas, de 5 feladatot feladott semmi segítség nélkül. Hangoztatja, hogy ő nagyon jó meg segít, de egy borzalom volt az egész.
aug. 30. 16:10
20/36 A kérdező kommentje:
Ja és akkor amikor visszaküldtük neki a feladatot annyi volt a válasz tömören, hogy ez egy szar és csináld újra.
aug. 30. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!