Idei érettségizők/Felvételizők! Mennyi pontotok lett, és mit írtatok be első helyre?
Figyelt kérdés
Én is idén érettségiztem, csak puszta kíváncsiság miatt kérdezem.2023. júl. 14. 11:34
31/49 anonim válasza:
3 nap skacok! :D
Pontvárò bulira mentek?
32/49 anonim válasza:
Én megyek pár barátommal. Fuh én már nagyon izgulok 🥺
33/49 anonim válasza:
Én nem megyek mert már 30 vagyok :) és egyszer már felvettek, plusz ugye 470 pontom van, tavaly meg 452 volt a ponthatár úgyhogy nem izgulok :)
34/49 anonim válasza:
Én tervezek menni, csak nem Pestre. Én sem most érettségiztem hanem pár éve, de nem érdekel. :D
Nem izgulok egyébként, ha nem jönne össze van B tervem, de szerintem felvesznek. :D Sok sikert mindenkinek!
35/49 anonim válasza:
#31 Nem megyek, öreg vagyok már és levelezőre jelentkeztem, azt meg szerintem ott úgysem hirdetik ki. Vagy igen?
Mindenesetre sok sikert mindenkinek, kapjatok jó híreket szerdán!
36/49 anonim válasza:
35, te hány éves vagy? Hova jelentkeztél? :)
37/49 anonim válasza:
#36 mire elkezdjük szeptemberben a sulit, addigra már jogerősen 40 leszek. Belőlem ezt a jelentkezést váltotta ki az életközépi válság, úgy látszik 🤣
Szegedet tettem első helyre. (Az első válaszoló is én voltam amúgy.)
38/49 anonim válasza:
Értem.. hát én is most úgy döntöttem befejezem amit elkezdtem. Nem sok van hátra, és az élet azt mutatta meg hogy kell az a diploma akkor is ha nem a szakmában helyezkedik el az ember.
39/49 anonim válasza:
#38 akkor hajrá! Sok sikert kívánok hozzá!
40/49 anonim válasza:
Viszont kívánom 😊 és sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!