Idei érettségizők/Felvételizők! Mennyi pontotok lett, és mit írtatok be első helyre?
Figyelt kérdés
Én is idén érettségiztem, csak puszta kíváncsiság miatt kérdezem.2023. júl. 14. 11:34
21/49 anonim válasza:
20, bár nekem jóval több van, taplónak tartalak. Menj el egy vidéki középiskolába, ahol érwttségi évében decemberig nem volt matekóra, mert nem volt tanár. Négy év alatt négyen tanították az angolt... Próbálj ilyen helyen teljesíteni, ahol a szülőknek magántanárra sem futja.
24/49 anonim válasza:
Nem azért pontoznak le,mert fáj nekik,hogy nem lett 400 pontjuk, hanem mert sokaknak egyébként sem volt rá szükségük.
Sok olyan szak van,amihez elég a 400 alatti pont(lásd pedagógus alapképzések,mint óvodapedagógus, gyógypedagógus,tanító stb.)
28/49 anonim válasza:
De am ha megnézed senki nem puffog rajtad kívül, tök vicci
29/49 anonim válasza:
422 DE Általános orvos. Remélem, mindenkit felvesznek, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!