Idei érettségizők/Felvételizők! Mennyi pontotok lett, és mit írtatok be első helyre?
Figyelt kérdés
Én is idén érettségiztem, csak puszta kíváncsiság miatt kérdezem.2023. júl. 14. 11:34
11/49 anonim válasza:
450, ELTE-ÁJK, személyügyi, munkaügyi és szociális igazgatás, levelező. 46 vagyok, munka mellett tervezem :)
13/49 anonim válasza:
Hiába pontoztatok le, mert fáj, hogy 400 alatti pont kevés, attól még ez van, ésduzzogás meg puffogás helyett tanulni kellett volna xD
14/49 A kérdező kommentje:
#2 Nekem 449 lett :)
2023. júl. 14. 20:00
15/49 anonim válasza:
248 pontom lett, és az SZE-DFK-t jelöltem első helyen, azon belül is a jogi foszkot levelezőn, önköltségesen. Összesen öten jelöltük első helyen, szóval remélem bejutok. A minimum határ 240 volt tavaly. Ha nem jön össze, akkor megyek a Varsói Menedzsment Egyetemre.
16/49 anonim válasza:
Ja, és munka mellett tervezem csinálni hobbiból.
20/49 anonim válasza:
Megint a sok negatív pontozás. Ebbyire fáj, hogy nem bírtatok 400 feletti pontot elérni? Nyugodtan puffoghattok. 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!