Érdemes folytatni az egyetemet vagy hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
Valószínű 2-3 tárgyam se fog sikerülni, az egyik már biztos nem lett meg, mert a beugrón se jutottam át, másokkal ellentétben. Amúgy osztatlan tanári, a gyakorlatok mind meglettek, némelyik elég szép eredménnyel. Nem jártam valami erős középsuliba, 3 éve érettségiztem, talán rutint kell szereznem, fogalmam sincs. Nem szívesen hagynám ott, mert más opcióm nincs, erre készültem lélekben az elmúlt 2 évben.2023. jún. 9. 17:30
11/13 anonim válasza:
Én mondjuk egy tanari szak miatt nem izgulnek, elég sok szakma van amivel lehet azt a keresi szintet hozni vagy inkább többet
12/13 anonim válasza:
Ha egyébként érdekel, én nem hagynám ott. Nekem egy alapképzés harmadik félévében három tárgy nem sikerült. Persze, akkor rossz volt, meg utána mindig sok kreditet kellett felvennem, de fel sem merült bennem, hogy abbahagyjam. Amúgy azóta nagyjából 4-es volt az átlagom, ösztöndíjat is többször kaptam, összes tárgyam sikerült és a szakdolgozatom is 4-es lett. Nem szabad egy félév után feladni, ha egyébként tetszik a szak, mindenkinek lehet nagyon rossz időszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!