Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes folytatni az egyetemet...

Érdemes folytatni az egyetemet vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés
Valószínű 2-3 tárgyam se fog sikerülni, az egyik már biztos nem lett meg, mert a beugrón se jutottam át, másokkal ellentétben. Amúgy osztatlan tanári, a gyakorlatok mind meglettek, némelyik elég szép eredménnyel. Nem jártam valami erős középsuliba, 3 éve érettségiztem, talán rutint kell szereznem, fogalmam sincs. Nem szívesen hagynám ott, mert más opcióm nincs, erre készültem lélekben az elmúlt 2 évben.
2023. jún. 9. 17:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ráépülős tárgyakról van szó.
2023. jún. 9. 17:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Szorongásra, depresszióra eléggé hajlamos vagyok amúgy.
2023. jún. 9. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt szeretnéd tanulni akkor ne hagyd ott!

Nekem is volt, hogy nem sikerült egy vizsgám, sőt mással is előfordult már.

Majd következő évben felveszed :)

2023. jún. 9. 17:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Neked egy. Az nem is vészes.
2023. jún. 9. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan félév hogy egy tárgyam se sikerült, kissé szétcsúsztam akkor aztán nem tudtam tanulni, de eszembe se volt otthagyni. Egyetértek a korábbi hozzászólóval, ha ezt szeretnéd tanulni ne add fel csak mert most nem sikerült 2-3 tárgy.
2023. jún. 9. 17:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Tény, 1. éves vagyok. A maradék vizsgatárgyakat most kapkodom össze. Nehéz tárgyakra évközben is tanulni kellett volna, tény, ami tény.
2023. jún. 9. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Dik tanárin van beugró? Örülni kellene inkább, hogy valaki egyáltalán tanárnak jelentkezik ebben az országban, és kb. vizsgák meg minden nélkül 5 év múlva kiadni a kezébe a diplomát kb. ott tartunk erőforrások tekintetében. Ehhez képest még vannak ott elvárások? XDDD
2023. jún. 9. 18:14
 8/13 A kérdező kommentje:
7. Van hát. S ráadásul 70%-ot kell elérni... Erről nem papol a média. De rendesen..... az embert a tanárin.
2023. jún. 9. 18:24
 9/13 A kérdező kommentje:
De egy-két állat miatt meg nem fogom otthagyni. Mert azért az oktatók többsége normális. Valaki még motiválja is a hallgatóságot.
2023. jún. 9. 18:26
 10/13 A kérdező kommentje:
De a beugrós tárgyat én rontottam el. Szóval nem köpködök.
2023. jún. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!