Miért nem bírok 4 óránál többet tanulni?
Én is emelt biosz-kémiázok idén, és mivel nagy a lemaradásom mindkettőből, így én is igyekszem a lehető legtöbbet tanulni. Én letöltöttem a Forest nevű appot. Nem tudom, ismered -e. Ez számolja, mennyit tanulsz, kapsz érte érméket, amiből növényeket tudsz venni, és nőnek, míg tanulsz:D Úgy csináltam, hogy elindítottam ezt az időzítőt, és mikor elfáradtam a tanulásban, akkor kikapcsoltam, és megnéztem, meddig bírtam. Ez 35 perc volt. Szóval azóta úgy tanulok, hogy berakom ezt az időzítőt 35 percre, aztán, ha letelik, pihenek kicsit, majd megint 35 perc, és ezalatt igyekszem a lehető legtöbbet tanulni, és csak az anyagra fókuszálni. Nekem ez bevált, és egyfajta lendületet visz a tanulásomba. Sose tanulj hosszú hosszú időn keresztül, mert nem jó:)
Bioszból a Bioszféra nevű oldalt ajánlom egyébként.. Ezzel valamennyi időt is spórolhatsz tanulás téren. Vannak emelt szintű jegyzetek, amik lefedik a követelményrendszert, és a jegyzetek végén vannak az adott témakörhöz kiválogatva korábbi érettségi feladatok. Ez mellé esetleg olvasd el a mozaikos könyveket.
Hajrá, kitartás. Ne hajszold túl magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!