Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire lehetséges szakdolgoz...

Mennyire lehetséges szakdolgozatot iratni ChatGPT-vel?

Figyelt kérdés
Volt/van valaki aki próbálta már ChatGPT-vel megírni a szakdolgozatát?

2023. márc. 3. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Simán megy, már több 5-ös is összejött vele, többnyire ha sok más dolgom is volt mellette
2023. dec. 14. 12:16
 12/13 anonim válasza:
Simán lehet én is úgy csináltam. Annyi h magadnak keress forrásokat és csak bekezdésenként kérd meg, hogy írja át és kész. Utána olvasd el, jelöld meg a forrásokat és kész. Nekem 4 óra alatt meglett a komplex 50 oldal egy olyan témából amit teljesen tudok de nem volt kedvem gépelgetni, ezt ajánlom neked is, hogy biztos tudd miből mit is akarsz vele irattatni.
2024. febr. 23. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Én arra használom, h feltöltök egy tanulmányt, megkérem, hogy foglalja össze a lényegét néhány mondatban. Majd azt kicsit átfogalmazom.
okt. 1. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!