Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy tanárnak nem kell tudnia...

Egy tanárnak nem kell tudnia számokkal és tényekkel igazolnia, elmagyaráznia hogy egy adott diák félévi jegye hogyan jött ki, ha erősen elér az átlagtól? 4,3-ra 3-as

Figyelt kérdés

Ezt ha én kérem, nem kell a tanárnak számokkal és érvekkel is alátámasztania? A súlyozott krétás számtani átlag 4,3. És erre a félévi jegy 3-as.

Ilyenkor nem kérhetek egy számítást papíron a tanártól hogy ez hogy is jött ki neki?

2023. febr. 25. 12:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Rákérdeztél?
2023. febr. 25. 14:39
 12/31 A kérdező kommentje:

"Rákérdeztél?"

Szerinted?? Na? szerinted rákérdeztem?

2023. febr. 25. 14:52
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

Az átlagtól a tanár 1 jeggyel eltérhet, nem kell indokolnia.

A 4,3 alapból 4-es, de ettől 1 jeggyel eltérhet mind2 irányba, szóval adhat rá 3-ast és akár 5-öst is, attól függően, hogy ő mit tart jogosnak.

A puskázást meg lehet nem tudja bizonyítani, de ha a dolgozataid jók, viszont az órán még a legalapabb dolgokat se tudod megválaszolni, akkor egyértelmű, hogyan szerzed a jó jegyeket. Pont az ilyen esetek miatt van, hogy 1 jeggyel eltérhet az átlagtól.

2023. febr. 25. 14:53
 14/31 anonim ***** válasza:
65%

A félévi értesítődet január 27 körül kaptad meg. Elég sokáig tartott észrevenni azt hogy 4,3-ra hármast kaptál.

Bemész az igazgatóhoz a szüleiddel és elmondod a problémádat. Ha ez sem segít akkor is iskola fenntartóját keresed meg.

Ha meg a Jerikó Gimnáziumba jársz akkor nem tudsz mit tenni.

2023. febr. 25. 14:56
 15/31 A kérdező kommentje:

"A 4,3 alapból 4-es, de ettől 1 jeggyel eltérhet mind2 irányba, szóval adhat rá 3-ast és akár 5-öst is, attól függően, hogy ő mit tart jogosnak."

De én még MINDIG NEM EZT KÉRDEZTEM. A kérdésemre szeretnék választ kapni.

16/31 anonim ***** válasza:
50%
Igen, pontosan ezt akartam kihozni a puskázással kapcsolatos írásommal. Nem tudja bizonyítani a puskázást, de az egyéb teljesítményed alapján nem tudsz annyit, hogy 3-nál jobb legyél.
 17/31 A kérdező kommentje:

" Nem tudja bizonyítani a puskázást, de az egyéb teljesítményed alapján nem tudsz annyit, hogy 3-nál jobb legyél."

de ÉN MÉG MINDIG NEM EZT KÉRDEZTEM ÁM !! el kéne tán olvasni mit kérdeztem!

2023. febr. 25. 15:04
 18/31 anonim ***** válasza:
17. De nagy az arcod! Ott mutass fel valamit, ahol érdemben dönteni tudnak. Menni fog?
2023. febr. 25. 15:07
 19/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, 8-asra miért nem válaszolsz, miért nem árulod el, milyen jegyeid voltak? :)
2023. febr. 25. 15:14
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

Én is kíváncsi lennék a tantárgyra és a jegyekre.

Elképzelhető jogy például szakmai tantárgyból nem csak a jegyek hanem egyéb teljesítmény alapján kapsz egy összesített jegyet.

Kérdező! Stílusod nagyon emlékezett a Jerikó Gimis balfékre.

2023. febr. 25. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!