Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kreditátviteli kérvényt...

Kreditátviteli kérvényt segítene valaki kitölteni?

Figyelt kérdés

A stemélyes részét értem, de ahová a krediteket kell, már nem.

Aki segítene, írjon privátban. Annak elküldöm a nyomtatványt.

tegnapelőtt 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
ne küldd el, írd, mit nem értesz rajta, segítünk itt is
tegnap 08:30
 2/5 A kérdező kommentje:

nnyi az egész, hogy nem vágom, hogy másik egyetemen elvégzett szabvált, most hova írjak, mert;

Nem kérem semmi alól a vizsga alóli mentességem (Vagy írjam be oda a szabválokat, és megjegyzésként, hogy "szabadon választhatóként" akarom? Vagy most ilyenkor mizu?

Geszk.kre.hu -> nyomtatványok -> kreditátviteli kérelem. 1. Számú mellékletben (csak ez van) nem vágom, hova, mit írjak, hiszen sima szabvál elfogadását szeretném. Nem pedig felmentést óralátogatás, vagy vizsgakötelezettség alól.

tegnap 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

a kreditátvitel úgy működik, hogy azonos tárgyat (vagy meghatározott mértékben hasonlót) nem kell újra tanulnod, nem kell belőle vizsgázni.

Nálunk szábválnak is csak úgy fogadták el, ha azonos szabvált vettünk fel.

A Bárczi szabválját az ÁJK csak akkor fogadja el, ha ugyanaz a tárgy itt is felvehető. Úgy nem, hogy na, akkor ott megvolt, itt már nem kell semmi.

tegnap 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyenről én nem tudok. Elég.laza tárgyfelelődünk van. Személyesen beszéltünk, hogy elfogadják-e. Nem mondta, hogy kell másik tantárgyra elgogadtatni.

Neki nem tudok írni, nem válaszol senkinek.

tegnap 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem az volt, hogy meg volt adva hogy kell x mennyiségű matekos kredit meg y mennyiségű gazdasági stb. És akkor oda írtam felsorolás szerűen hogy milyen tárgyakat végeztem a témában és hany kredit volt.

Plusz amúgy számít az is, amit nem az egyetemen tanultál, pl ha munkatapasztalatból van meg az adott ismeret (ha msc bemeneti követelményeiről beszélünk)

tegnap 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!